SEYHAN

SEYHAN’DA, “STREETBALL” HEYECANI

ÜÇ GÜN SÜRECEK

Füze Selami Spor Kompleksi’nde gerçekleşen ve üç gün sürecek olan Streetball  Turnuvası, “Tree Back  Grounder” ve “Soylular” takımının karşı karşıya geldiği açılış müsabakası ile başladı. Hava topu atışını, sporun ve sporcunun daima yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Seyhan’ın sporcu Belediye Başkanı Akif Kemal Akay gerçekleştirdi.

“SPORA ÇOK BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Sorunların en az olması gereken kentin Adana olması gerektiğini belirten Başkanı Akay, “ Yıllardır bu güzel şehirde pek çok sorunla karşı karşıya gelmişiz ve sorunlar birikmiş. Aslında şu anda gençlerimize çok daha güzel bir Adana sunmamız lazımdı. Ancak, biriken sorunlar nedeniyle bunu başaramadık. Önümüzdeki yıllardan umutluyuz. Bunu yapacak kişiler de, gençlerimiz olacak. Bu gençler de, zihinsel ve bedensel olarak sağlıklı olmak zorundalar. Bu sağlığı sağlayacak en temel noktalardan bir tanesi spordur. Bizde bu nedenle spora çok büyük önem veriyoruz” dedi.

“UMUDUMUZ GENÇLERDE”

Streetball Turnuvası’nı organize ederek çok sayıda bulunan basketbol sahalarının bir ölçüde değerlendirilmesinin çabası içerisinde olduklarını belirten Başkan Akay şöyle konuştu:

“Görüyoruz ki ilgi bir hayli fazla. Bunu daha ileriye götüreceğiz ve sağlıklı, başarılı sporcular yetiştirmek adına üzerimize düşen desteği vereceğiz. Umudumuz artık gençlerde, umudumuz artık sizlerde.”

YOĞUN KATILIM

Streetball Turnuvası’nın açılışına, meclis üyeleri, muhtarlar, spor paydaşları, amatör spor kulüplerinin başkanları, yöneticiler, antrenörler ve futbolcularının yanı sıra çok sayıda sporsever katıldı.

Başa dön tuşu