SEYHAN

Seyhan, hayatı kolaylaştırmak için görevde

SEYHAN, ÇOCUKLAR “UÇURTMA UÇURSUN” DİYE DE GÖREVDE

Seyhan Belediyesi, salgın nedeniyle sokağa çıkışı kısıtlanan 20 yaş altı ve 65 üstü yaş almışlara hizmet ederek süreci daha kolay atlatmaları için katkı veriyor. Seyhan Belediyesi, sosyal medya hesabından kuruma ulaşan bir babanın çocuklarına “Uçurtma” talebini de yerine getirdi.  Sosyal medya hesabından sokağa çıkma yasağı nedeniyle dışarı çıkamadığını belirten bir baba, çocuklarına “uçurtma şenliği”nde kullanmaları için uçurtma talep etti. Bu istek Seyhan Belediyesi Zabıta ekiplerince yerine getirilerek çocuklara uçurtma getirildi. Baba ve çocuklar bu jest karşısında mutluluklarını gizleyemedi.

SEYHAN TÜPÜ DE EKMEĞİ DE BİTENİN YANINDA

65 üstü yaş almışlara ve kronik hastalara da hizmet eden Seyhan Belediyesi ekipleri, evinde tüpü biten vatandaşın da yardımına koştu. Seyhan Belediyesi görevlisi, tüpü vatandaşın evine kadar getirerek teslim etti. Ekmek, gıda gibi ihtiyaçlar da zabıta ekiplerince yerine getiriliyor.  Seyhan Belediyesi, sokak hayvanlarına da düzenli olarak besleme çalışması yapıyor. Aynı zamanda Belediye tarafından hayvan severlere de mama yardımları aralıksız sürüyor.

“7’DEN 77’YE HİZMETİNİZDEYİZ”

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay salgın nedeniyle yaşanan sıkıntıların en aza indirilmesi ve halkın yaşamını kolaylaştırmak amaçlı hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Başkan Akay, “İmkânlarımızı seferber ederek, halkımıza sıcak yemek, gıda desteği gibi katkılarımızı sürdürüyoruz. Sokağa çıkışları kısıtlanan vatandaşımızın da ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı veriyoruz. 7’den 77’ye tüm halkımıza hizmetimiz kesintisiz sürecek. Halkımızın uyarıları dikkate almasını ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını, evde kalmalarını öneriyorum.”dedi. 

Başa dön tuşu