SEYHAN

Seyhan satrançta da farkını hissettiriyor

Seyhan Belediyespor Kulübü başarı halkasına bir yenisini daha ekledi.  Mavi-beyazlıların, U-18 kadın satranç takımı Türkiye küçükler ve yıldızlar takım satranç şampiyonası  İl yöre müsabakaları’nda birinci olma başarısı gösterdi.

 

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA ADANA’YI TEMSİL EDECEKLER

Kahraman Olgaç Satranç Merkezi’nde gerçekleşen Türkiye küçükler ve yıldızlar takım satranç şampiyonası’nda mücadele eden ve ortaya koyduğu performans ile il birincisi olan Seyhan Belediyespor Kulübü U-18  genel ve U-18 yaş kadın kategorilerilerinde Türkiye şampiyonası’nda Adana’yı temsil edecek. Şampiyona 11-15 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de yapılacak.

 

AKAY “ MİLLİ SPORCULARIMIZ VAR”

Branş ayrımı yapmaksızın spora büyük bir önem verdiklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Faydası çok olan satranç sporundan da desteğimizi esirgemiyoruz. Seyhan Belediyespor kulübümüz bu branşta önemli başarıların altına imza atmakta. Milli sporcularımız bulunmakta. Adana’da gerçekleştirilen şampiyonada elde edilen birincilikten  dolayı hocalarımızı ve sporcularımızı kutluyor, Türkiye şampiyonası’nda da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başa dön tuşu