MEDYA

Mehmet Ali Erbil TikTok canlı yayınında Murat Avcı’ya küfür yağdırdı

Geçtiğimiz günlerde katıldığı programda komedyen Hasan Can Kaya’ya yönelik yaptığı eleştirilerle gündem olan Mehmet Ali Erbil, bu kez de TikTok’ta Murat Avcı isimli kişi ile kavgasıyla gündeme geldi. Hasan Can Kaya’yı eleştirdiği için tepki gören ve sosyal medyanın gündemine oturan Erbil’in TikTok’ta kavga ederken küfürler savurduğu anlar çok konuşuldu. Erbil, kavga esnasında Avcı’ya küfür ediyor ve el hareketi çekiyor. Avcı ise Erbil’e ‘Padişah olsan seni Sarıyer’de gezdirmem’ diyerek çıkışıyor.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle ekranlardan bir süredir uzak. Bu süreçte sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya başlayan Erbil, kendisine bir TokTik hesabı açtı ve burada canlı yayınlar yapmaya başladı. Yaptığı açıklamalar ve canlı yayınlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şovmenin TikTok canlı yayında Murat Avcı isimli kişiyle kavga ettiği sırada yaptığı hareketler görenleri şaşkına çevirdi. Skandal görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

KÜFÜRLER SAVURDU

Mehmet Ali Erbil, TikTok’ta canlı yayın açtığı sırada Murat Avcı isimli kişiyle kavga etti. Erbil’in kavgaya ait skandal görüntüleri ortaya çıktı ve söz konusu görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Son dönemde magazin manşetlerinde sık sık yer bulan Erbil, Murat Avcı isimli kişiyle kavgası esnasında küfürler savurdu ve el hareketi çekti. Murat Avcı, ‘Ana bacı küfür etme’ diyerek ünlü şovmeni uyardı.

EL HAREKETİ YAPTI

Açtığı TikTok hesabından canlı yayın yapan ve burada takipçileriyle sohbet eden Mehmet Ali Erbil, yayına fenomen Murat Avcı’yı aldı ve sohbet etmeye başladı. Ancak ikilinin sohbeti kısa sürede tartışmaya döndü. Erbil, canlı yayında tartıştığı fenomene küfür etmeye başladı. Murat Avcı, ‘Ana bacı küfür etme, seni gelir Yeşilköy’den alırım’ derken Erbil ise bu sözler karşısında daha da sinirlendi ve bu kez el hareketi yaptı.

‘PADİŞAH OLSAN SENİ SARIYER’DE GEZDİRMEM’

Kavganın ardından Murat Avcı’yı canlı yayından atan Erbil’in öfkesi dinmedi ve canlı yayında Avcı’ya tepki göstermeye devam etti. Kendisini Yeniköy’den alacağını söyleyen fenomene sert çıkan ünlü şovmen, ‘Beni Yeniköy’den alacakmış. Beni Yeniköy’den alacak adam anasının karnından doğdu mu?’ dedi. Murat Avcı ise açtığı canlı yayında Erbil’e ateş püskürdü. Kendisine küfür edildiğini öne süren Avcı, Adamın arkasından bir anda çıksam kalpten gidecek anamıza bacımıza küfür ediyor. Terbiyesiz herif. Padişah olsan seni Sarıyer’de gezdirmem.’ dedi.

Başa dön tuşu