SPOR

Seyhanlı sporcular kıyasa mücadele etti

Seyhan Belediyespor Kulübü geçtiğimiz hafta sonunda değişik branşlarda lig müsabakalarına çıktılar.  Mavi-Beyazlı ekip Hentbol, Erkek Voleybol ve Futbol takımları geçtiğimiz hafta sonunda oynadıkları müsabakayı kazanma başarısı gösterirken Erkek basketbol ve Kadın voleybol takımları ise haftayı puansız tamamladı.

 

ERKEK HENTBOLCULAR DEPLASMANDA KAZANDI

Deplasmanlı Erkekler Hentbol Birinci Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü Erkek Hentbol takımı geçtiğimiz hafta sonunda Ankara’da konuk olduğu Hentbol İhtisas Spor Kulübü’nü iyi bir oyun sonrası 38-27 mağlup etme başarısı gösterdi. Mavi-Beyazlı ekibin Baş Antrenörü Gürçin Can, “ Kazandığımız için mutluyuz. Başarılı sonuçlar almaya devam etmek istiyoruz. Bizleri zorlu deplasmanda yalnız bırakmayan Spor Müdürümüz Gökhan Üney ve Kulüp Başkanımız Levent Ünal’a teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

ERKEK VOLEYBOLCULAR, ATCI GENÇLİKSPOR’A ŞANS TANIMADI

Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda K.Maraş Atcı Gençlikspor Kulübü’nü misafir eden Erkekler Voleybol 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü Erkek Voleybol takımı ise rakibi karşısında ortaya koyduğu başarılı oyunu 3-1’lik galibiyet ile süsledi ve haftayı mutlu kapadı. Antrenörler Serdar Pehlivan-Metin Aydın ikilisi, “ Haklı bir galibiyet aldık. Sporcularımızı kutluyoruz. Bu galibiyeti unutup bundan sonraki haftalarda da kazanmanın hesaplarını yapacağız” diye konuştular.

 

FUTBOL TAKIMI İKİDE İKİ YAPTI

Süper Amatör Küme Futbol Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor futbol takımı ise Pazar günü Muharrem Gülergin Stadı’nda İncirlikspor’u 5-0 yenerek ikide iki yaptı. Mavi-Beyazlıları galibiyete taşıyan golleri Serdar, Mert Adar, Kamil ve Emre Demiral (2)  kaydetti. Antrenörler Erkan Küçükaşçı ve Mehmet Ali Birbiçer, “ Mutlak kazanmak için çıktığımız 90 dakikayı istediğimiz şekilde tamamladık. Artık, Ceyhan Doğanspor maçını düşünmeye başladık” dediler.

 

ERKEK BASKETBOL TAKIMI VE KADIN VOLEYBOL TAKIMI

HAFTAYI PUANSIZ KAPADI

Seyhan Belediyespor Erkek Basketbol takımı ve Kadın Voleybol takımı ise haftayı puansız kapadılar. 2.Ligde mücadele eden Basketbol takımı Menderes Spor Salonu’nda yeni sezonun ilk müsabakasında İstanbul temsilcisi High Touch HT Kulübü’ne 97-57 yenildi. Genç bir kadroyla 2.Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol takımı ise Menderes Spor Salonu’nda karşılaştığı İmamoğlu Belediyespor’a 3-0 yenilerek haftayı üzgün tamamladı.

Başa dön tuşu