MEDYA

Şeyma Subaşı Kovuldu!

Özel görüntüleri sosyal medyadan paylaşılan Şeyma Subaşı işinden oldu!

Acun Ilıcalı’nın eski eşi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı’nın bir partide yasaklı madde kullandığı görüntüler birileri tarafından çekilerek sosyal medyada paylaşılmıştı.

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bir partide uyuşturucu kullanırken çekilmiş görüntüleri sosyal medyada paylaşılan Şeyma Subaşı işinden de oldu. Gizli görüntüleri çekip paylaşan kimseye bir yaptırım uygulanmadığı halde olan Subaşı’na oldu. Acun Ilıcalı ile evliyken kimsenin dokunamadığı Şeyma Subaşı’na boşandıktan sonra saldırılar bitmiyor.

Bir spor giyim markasının marka yüzü ve kreatif direktör olan Şeyma Şeyma bu görüntüler nedeniyle işinden de oldu. Marka’nın tanıtım partisinde boy gösterecekken marka görüntüler sonrası partiyi iptal etti.

İPTAL MAİLİ GELDİ!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı sevgilisiyle uyuşturucu kullanırken gizlice çekilip sosyal medyaya verilen görüntüleri sonrası olaylar dinmiyor. Şeyma Subaşı’ya darbe üzerine darbe geliyor. Şeyma Subaşı’nın marka yüzü olduğu spor şirketi tanıtım partisini iptal etti. Markanın Subaşı ile yollarını ayıracağı konuşuluyor.

Marka, Şeyma Subaşı ile birlikte mağazasında tanıtım partisi verecekti. Ancak görüntüler sonrası partinin iptal olduğu bilgisi paylaşıldı. .Marka “Bugün gerçekleştireceğimiz tanıtım etkinliğini ileri bir tarihte gerçekleştirmek üzere erteleme kararı aldığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Yeni davetle ilgili detayları en kısa sürede paylaşacağız” diyerek basına mail attı.

Başa dön tuşu