MEDYA

Şeyma Subaşı uyuşturucu kullanırken görüntülendi

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan ve hem paylaşımları hem de özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı’nın geçtiğimiz günlerde katıldığı özel bir partide çekilen görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Daha önce uyuşturucu kullandığına dair iddialarla gündeme gelen ve bunu yalanlayan Şeyma Subaşı’nın yeni çekilen görüntüleri ise olay yarattı. Söz konusu görüntülerde uyuşturucu kullandığı iddia edilen Şeyma Subaşı’nın yanında Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin de yer aldığı görüldü.

Özel bir partide çekilen görüntüleri gündem olan Şeyma Subaşı, sosyal medyanın gündeminde. Geçtiğimiz günlerde çekildiği öğrenilen söz konusu görüntülerde Şeyma Subaşı’nın uyuşturucu kullandığı iddia edildi. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Subaşı’nın yanında Mısırlı sevgilisi de kameralara yansıdı. Uyuşturucu madde kullanırken görüntülendiği iddia edilen Subaşı’dan henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

PARTİDE ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLER GÜNDEM OLDU

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’dan boşanan ve son zamanlarda özel hayatıyla sık sık gündem olan Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkisine devam ediyor. Bir dargın bir barışık olan iki sevgilisi geçtiğimiz günlerde katıldıkları özel bir partide görüntülendi. Partide kaydedilen görüntülerde Şeyma Subaşı’nın uyuşturucu kullandığı iddia edildi.

İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Özel bir partide Mısırlı sevgilisi ile eğlenen Şeyma Subaşı’nın cep telefonu kameralarına yansıyan görüntüsünde uyuşturucu madde kullandığı iddia edildi. Sosyal medyanın gündemine yerleşen iddialarla ilgili çok sayıda yorum yapıldı. Daha önce de uyuşturucu kullandığına dair iddialarla gündeme gelen Subaşı, hakkındaki bu iddiaları yalanlamıştı.

PAYLAŞIMLARIYLA GÜNDEMDE

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisiyle öpüştüğü videoyu takipçileriyle paylaşmıştı. Sevgilisini peş peşe öptüğü videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Şeyma Subaşı, bu paylaşımının altına ise ‘^Biliyorum tipik videolar değil. Bu benim, bil,yorum ben.’ notunu düştü.

 

 

Başa dön tuşu