MEDYA

Şeyma Subaşı’nın uyuşturucu testinin sonucu çıktı

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan ve hem paylaşımları hem de açıklamalarıyla sık sık magazin manşetlerinin en üst sıralarında yer alan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Mısırlı sevgilisiyle katıldığı özel partideki görüntüleriyle gündem olmuştu. Şeyma Subaşı’nın partide çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerini görenler uyuşturucu kullandığını iddia etmişti. Uyuşturucu kullandığı iddia edilen Subaşı’nın avukatı, Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir laboratuvarda test yaptırdığını açıkladı ve test sonucunu paylaştı.

Uyuşturucu kullandığına dair iddialarla gündeme gelen ve çok konuşulan Şeyma Subaşı, hakkındaki iddialar karşısında sessizliğini bozdu. Katıldığı özel bir partideki görüntüsü sosyal medyada paylaşılan Şeyma’nın uyuşturucu kullandığına dair iddialar hızla yayıldı. Hakkında çıkan iddialar sonrasında uyuşturucu testi yaptıran Subaşı’nın test sonucu çıktı. Sonucu ünlü ismin avukatı açıkladı.

UYUŞTURUCU TESTİ YAPTIRDI

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile evliliğini 2018 yılında noktalayan Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz Cuma günü Mısırlı sevgilisi ile yurtdışında özel bir partiye katılan Şeyma’nın partideki görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Partideki görüntüleri görenler ünlü ismin uyuşturucu kullandığını iddia etti. Hakkında çıkan iddiaların ardından Subaşı’nın uyuşturucu testi yaptırdığı öğrenildi.

TEST SONUCU ÇIKTI

Sosyal medyada paylaşılan görüntüleri büyük yankı uyandıran ve çok konuşulan Şeyma Subaşı, Cumartesi günü Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir laboratuvarda uyuşturucu testi yaptırdı. Subaşı’nın uyuşturucu testi yaptırdığı bilgisini avukatı Emek Emre paylaştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Emek Emre, Şeyma Subaşı’nın Cumartesi günü Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir laboratuvarda test yaptırdığını ve tüm uyuşturucu panelleri yönünden negatif çıktığını aktardı. Ayrıca söz konusu görüntülerin müvekkilinin haberi olmadan paylaşıldığının altını çizen Emek Emre, ‘Ülkemizin her vatandaşına yönelik olduğu üzere, müvekkilin de özel hayatına ilişkin görüntülerin müvekkilin rızası olmadan alınması suç olduğu gibi bu görüntüleri yaymak/ifşa etmek de ayrıca suç teşkil etmektedir. Müvekkilin özel hayatına yönelik suç teşkil edebilecek fiilleri gerçekleştirenler hakkında gerekli soruşturma işlemlerinin yapılabilmesi için Cumhuriyet Savcılığı’na müracaat edileceği ve müvekkilin bu süreçte uğradığı maddi/manevi zararların tazminine yönelik tazminat davaları açılacaktır.’ ifadelerine yer verdi.

 

Başa dön tuşu