GENEL

Öğretmenlere tek seferde 20 bin TL’den fazla promosyon ödemesi yapılacak

Öğretmenlere büyük promosyon müjdesi geldi. Tek seferde 20.000 TL’den fazla promosyon ödemesi yapılacak. Ödemeler 15 Eylül tarihinde başlayacak.

Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde öğretmenlere promosyon haberi geldi. Tek seferde 20.000 TL’den fazla promosyon öğretmenlerin hesabına yatacak. Ödemeler 15 Eylül tarihinden itibaren başlayacak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı görev yapan toplam 1300 personel ile 580 TL ödeme verilecek. 36 aylık ödeme tek seferde yapılırken 20.880 TL promosyon ücretinin hesaplara yatacağı öğrenildi.

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan öğretmen ve personellere müjde geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevli öğretmen ve personeller rekor düzeyde promosyon ödemesini tek seferde yapmaya hazırlanıyor. Alınan bilgiye göre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevli olan Toplam 1300 personeli aylık olarak yapılacak olan 580 TL ödeme tek seferde yapılacak. Yani 36 ayı kapsayacak şekilde toplam 20 bin 880 TL ödeme öğretmenler ve personellerin hesabına geçecek.

ÖDEMELER 15 EYLÜL TARİHİNDE BAŞLAYACAK

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde promosyon için kapalı zarf ve ardından teklif arttırma usulü ihale gerçekleştirildi. ihaleyi kazanan banka belli olurken öğretmenlere verilecek olan promosyon ödemelerinin 15 Eylül tarihinde başlayacağı açıklandı. Promosyon ödemeleri kapsamında öğretmenler 36 ay boyunca maaşlarını ve ek ödemelerinin bankadan alacak. bankada eğitim çalışanlarına kişi başı aylık 580 TL olmak üzere promosyon ödemesi yapacak. alınan bilgiye göre banka tarafından promosyon ödemeleri tek seferde gerçekleştirilecek.

ÖĞRETMEN VE PERSONELİN HESABINA 20.000 TL’DEN FAZLA ÖDEME GEÇECEK

Banka promosyon ödemeleri kapsamında öğretmen ve personellerin hesabına tek seferde 20 bin TL’den fazla ödeme yatacak. Banka 36 aylık ödemeyi tek seferde yapmayı kabul ederken yatacak olan toplam tutarın personel başına 20 bin 880 TL olduğu öğrenildi.

Başa dön tuşu