MEDYA

Sinem Kobal’ın sosyal medyada paylaştığı fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı

İkinci kez anne olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Sinem Kobal, 4 ay önce ikinci bebeğini kucağına almıştı. İki kız annesi olan Kobal, eski formuna hızlı bir şekilde kavuştu. Gözlerden uzak bir yaşam süren ve Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan Kobal’ın doğumdan kısa bir süre sonra kilo vererek eski formuna kavuşması dikkat çekti. Güzel oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı yeni karesine beğeni ve yorum yağdı.

Kızı Lalin ile ilk annelik heyecanını yaşayan Sinem Kobal, 4 ay önce ikinci kez anne oldu. İkinci bebeğini de sağlıkla kucağına alan güzel oyuncu kısa süre içinde eski formuna geri döndü. Sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaşan Kobal’ın doğumdan kısa bir süre sonra verdiği kilolar dikkat çekti. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

İKİNCİ KEZ ANNELİK DUYGUSUNU TATTI

2016 yılında ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturan güzel oyuncu Sinem Kobal, 2020 yılında ilk kızı Lalin’i kucağına aldı. 4 ay önce ikinci kızını dünyaya getiren ünlü oyuncu ikinci kez annelik duygusunu tattı. Evliliğini gözlerden uzak yaşayan ve magazinde çok sık yer almayan Sinem Kobal’ın sosyal medya paylaşımları yakından takip ediliyor.

ESKİ FORMUNA GERİ DÖNDÜ

Hamilelik süreçlerini de gözlerden uzak şekilde geçiren Sinem Kobal, zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşımlar yapıyor. 5,9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan Kobal’ın ‘Bazen’ notunu düştüğü fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı. Kısa bir süre önce doğum yapan oyuncunun hızlı bir şekilde eski formuna geri dönmesi dikkatlerden kaçmadı.

Başa dön tuşu