MEDYA

Sizinle Eğlendi Benimle Evlendi Diyen Başak Ceylan Torun: Beni Dövdü, Aldattı

Kaan Boşnak ile evlenen Başak Ceylan Torun eşinden şiddet gördüğünü ve aldatıldığını açıklayınca tepkiler dinmedi

Yüzyüzeyken Konuşuruz adlı ünlü rock grubunun solisti olan Kaan Boşnak yine bir skandalla gündeme geldi. Daha önce de sosyal medyadan kadınlara yazdığı yazışmaları ortaya çıkan Kaan Boşnak şimdide eşini dövdüğü haberleri ile gündemde..

Kaan Boşnak ile evlenen Başak Ceylan Torun, eşi için “Hem aldatıyor, hem şiddet uyguluyor” açıklamasında bulundu. Bu açıklamadan sonra Boşnak’ın yasak ilişki yaşadığı sevgilisi Y. E.’de konuştu ve “Kaan beni de dövdü!” dedi.

Kaan Boşnak’ın boşanma aşamasındaki eşi Başak Ceylan Torun şiddete uğradığını iddia etti ve “Bu zamana kadar ailem ve çocuğum zarar görmesin diye hep sustum. Artık hukuki işlemleri başlatacağım” dedi. Ancak Başak Ceylan Torun sosyal medyadan destek yerine zamanında söylediği bir cümle nedeniyle haklı tepki gördü.

SİZİNLE EĞLENDİ BENİMLE EVLENDİ DEMİŞTİ

Yüzyüzeyken Konuşuruz’un solisti Kaan Boşnak 2020 yılında organizatör Başak Ceylan Torun ile evlenmişti. Başak Ceylan Torun evlilik fotoğrafına hakkında daha önce genç kadınlara yazışmaları ifşalanan Boşnak için “Sizinle eğlendi benimle evlendi” diye yazarak tepki toplamıştı. Çiftin bir yıl sonra Ali Kutluhan adında çocukları dünyaya gelmişti.

Şimdilerde Başak Ceylan Torun eşi Kaan Boşnak tarafından şiddete uğradığını iddia edince sosyal medya da yazdığı aciz “Sizinle eğlendi benimle evlendi” yazısı hatıratıldı.

Başa dön tuşu