GENEL

Sokak röportajında karı-koca tartışması: Cebinde yol paran bile yok

Sokak röportajında ekonomik durumu tartışan bir ailenin açıklamaları gündem oldu. Birbirleriyle fikir ayrılığı yaşayan karı-kocanın yorumları sosyal medyanın gündemine oturdu. Ekonominin durumunu değerlendiren karı-kocanın tartışma anında birbirlerini eleştirmesi de dikkat çekti. Günün en çok konuşulan konularından biri olan olayla ilgili çok sayıda yorum geldi.

Sokak röportajında ekonomik durumu tartışan bir ailenin açıklamaları gündem oldu. Birbirleriyle fikir ayrılığı yaşayan karı-kocanın yorumları sosyal medyanın gündemine oturdu. Ekonominin durumunu değerlendiren karı-kocanın tartışma anında birbirlerini eleştirmesi de dikkat çekti. Günün en çok konuşulan konularından biri olan olayla ilgili çok sayıda yorum geldi. Eşiyle fikir ayrılığı yaşadığını ve oldubitti aynı düşünceye sahip olmadığını söyleyen kadın, ‘’Nakit paramız olmuyor. Kredi kartıyla alıyoruz. Yalansa beni düzeltsin’’ diyerek son dönemde ekonomideki olumsuz duruma değindi. Eşi ise tam tersi ifadelerle ‘’Ama fırsatçılar var. O fırsatçılardan Allah bizi korusun’’ diyerek tartışmayı daha da alevlendirdi.

‘NAKİT PARAMIZ OLMUYOR’

Halkın Haberi YouTube kanalının yaptığı sokak röportajında kendilerine mikrofon uzatılan bir aile yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Sokak röportajında ekonominin durumunu değerlendiren karı-koca fikir ayrılığı yaşadı. ‘’Benim düşüncem devlet yapacağı her şeyi yaptı, yapıyor da. Devlet yanımızda, başımızda. Allah eksik etmesin. Ama fırsatçılar var, o fırsatçılardan Allah bizi korusun’’ ifadelerini kullanan eşine itiraz eden kadın, eşiyle oldubitti aynı düşüncede olmadıklarını söyledi ve ‘Kendisi alışveriş yapmıyor. Ben gidiyorum alışverişi yapan benim. O bilmiyor fiyatları. Nakit paramız olmuyor, kredi kartıyla alıyoruz. Yalansa beni düzeltsin’ yanıtını verdi. Bunun üzerine ‘’Her şeyimiz var’’ yanıtını alan kadın, ‘’Neyimiz var? Açayım cüzdanımı 5 liram var. Kendisinin de parası akbilinde yoktu, benden para istedi’’ ifadelerini kullandı.

‘BİR SİMİT BİLE ALMIYORUZ’

Düşüncelerini aktarmaya devam eden kadın, ‘’Tasarruf zaten ediyorduk şimdi tamamen sıktık. Dışarı gittiğimizde kendisi de söylesin bir su bile almak istemiyorum. Artık suyun bile fiyatı ne kadar olmuş Lokantaya falan hiç giden insan değildik, bir tek çocuklarımıza tavuk döner alırdık. Artık kendisi söylesin onu da alamaz olduk. Şimdi dışarı gitsek ben hesap yapıyorum evden ne koysam götürsem diye, aman çocuklar dışarıda açım demesin diye. Bir simit bile almıyoruz. Ama eşim ‘Allah devlete zeval vermesin’ diyor başka bir şey söylemiyor. Tamam biz de aynı şeyi söylüyoruz. Ama böyle olmaz’ dedi.

Başa dön tuşu