SPOR

Son dakika Cüneyt Çakır hakemliği bıraktı!

Son dakika Cüneyt Çakır hakemliği bıraktı. Süper Lig’in başlamasına kısa bir süre kala, Fırat Aydınus’un olmadığı sezonda en tecrübeli hakem olarak başlaması beklenen Cüneyt Çakır futbol hakemliğini bıraktığı öğrenildi!

Son dakika cüneyt Çakır hakemliği bıraktı!

Son dakika olarak açıklama yapan eski hakem Deniz Ateş Bitnel twitter adresinden “Cüneyt Çakır hakemliği bırakıp eğitimci olmak istediğini TFF yetkililerine bildirdi, TFF yetkilileri bu isteği kabul etti !!!” açıklaması yaptı. Konuyla ilgili başka açıklama gelmezken şu an itibariyle Süper Lig’in başlamasına bir gün kala cüneyt Çakır’ın Süper Lig hakemleri listesinde olmayacağı öğrenildi.

Cüneyt Çakır hakmeliği neden bıraktı?

Sezon ortasında Merkez Hakem kurulu aldığı radikal kararla Süper Lig’den el çektirilen, ancak Dünya Kupası ve EURO şampiyonlar ligi finalleri gibi bir çok hakkı elinden alınan Cüneyt Çakır bu sezona başlamak istemedi. Cüneyt Çakır’ın TFF yetkilileriyle yaptığı son görüşmede eğitimci olup hakem yetiştirmek istemesi nedeniyle türk futbolunda yer almaya devam edeceği öğrenildi.

Herhangi bir yorumcu yada başka bir meslek yapmak istemediği öğrenilen Cüneyt Çakır’ın türk futboluna hakem yetiştirmek istemesi kabul etti.

Süper Lig’in 5 ağustos tarihinde başlamasına saatler kala Cüneyt Çakır’ın olmadığı bir Süper Lig nasıl olacak merak ediliyor.

Cüneyt Çakır’ın UEFA ve UEFA Şampiyonlar Liginde görevleri ne olacağı, bu hafta aldığı maçlar ne olacağı yada sadece Avrupa’da maç yönetmeye mi devam edeceği geçtiğimiz saatlerde belli olacağı öğrenildi.

Başa dön tuşu