ÇUKUROVA

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin gençlerle buluştu

Huzurevleri Ders Kafe’yi ziyaret ederek, burada sınava hazırlanan gençlerle sohbet etti. Gençlere herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Başkan Soner Çetin, onların en iyi ortamda sınavlara hazırlanması için tüm çabayı gösterdiklerini söyledi. Başkan Soner Çetin, ders kafelerin sayısının artırılacağını da açıkladı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Huzurevleri Ders Kafe’yi ziyaret ederek, sınava hazırlanan gençlerle sohbet etti. Gençlere başarıya giden yolun çok çalışmaktan geçtiğini belirten Başkan Soner Çetin, “Sizler için hazırladığımız bu ortamda en iyi şekilde sınavlar için çalıştığınızı biliyorum. Hepiniz sorumluluk sahibi pırıl pırıl gençlersiniz. Görevli arkadaşlarıma gençlerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaları gerektiğini söylüyorum. Sanıyorum ki sizlere de verilen hizmetten memnunsunuz” dedi. Aldığı olumlu geri dönüşlerden oldukça memnun olan Başkan Soner Çetin, “Sizler Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan gençler olarak bu ülkenin geleceğisiniz. Hepinizin istediği okullarda okuyup başarılı olacağınıza inanıyorum. Sınavlara en iyi şekilde hazırlanmanız için şimdiye kadar 7 ders kafe açtık. Yenilerini açmak için hazırlıklar yapıyoruz. Gençlerimize en iyi olanakları sunmak bizlerin görevidir” diye konuştu.

Başkan Soner Çetin, gençlerin beklenti ve önerilerini de dinleyerek onlara başarılar diledi ve ikram çeşmesinden gençlere çorba ikram edilmesi talimatı verdi.

Başa dön tuşu