MEDYA

Sosyal medya fenomeni Mazlum Zengin video çekerken boynunu kırdı

Ünlü sosyal medya fenomeni Mazlum Zengin, fazla izlenme uğruna canından oluyordu. Sosyal medyada paylaşmak ve daha fazla izlenmek uğruna çektiği videonun sonunda ölümden dönen Zengin, süs havuzuna girmek isterken kafa üstü çakıldı. Talihsiz olayın ardından açıklama yapan Zengin, ‘Az kalsın felç kalabilirdim. Ölümden döndüm.’ dedi.

Ünlü sosyal medya fenomeni Mazlum Zengin, fazla izlenme uğruna canından oluyordu. Sosyal medyada paylaşmak ve daha fazla izlenmek uğruna çektiği videonun sonunda ölümden dönen Zengin, süs havuzuna girmek isterken kafa üstü çakıldı. Talihsiz olayın ardından açıklama yapan Zengin, ‘Az kalsın felç kalabilirdim. Ölümden döndüm.’ dedi. Video çekmek uğruna süs havuzuna atlayan ve havuza kafa üstü çakılan Mazlum Zengin, ölümden döndü. Boynu kırılan ve yaşadığı kaza sonrası açıklama yapan sosyal medya fenomeni, ‘Allah’tan sinirlere hiçbir şey olmamış. Ama az kalsın felç kalabilirdim. Ölümden döndüm.’ ifadelerini kullandı.

BOYNU KIRILDI

Sosyal medyada çektiği eğlenceli videoları paylaşan fenomen Mazlum Zengin, milyonlarca kişiye hitap ediyor. Sosyal medyada paylaşmak ve daha fazla izlenmek için yeni bir video çekmek isteyen ünlü fenomen bu kez ölümden döndü. Süs havuzuna girmek isterken kafa üstü çakılan Zengin’in boynu kırıldı.

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Mazlum Zengin ve Mustafa Can Eray adlı iki fenomenin sosyal medyada paylaştığı videolar izlenme rekorları kırıyor. İki gencin videolarına beğeni yağarken ikilinin son çektiği video kötü sonuçlandı. Mustafa Can Eray’ın isteği üzerine süs havuzuna girmeye hazırlanan Mazlum Zengin’in bu esnada ayağı kaydı ve süs havuzuna kafa üstü düştü. Bir süre havuzda yüzdükten sonra boynunda acı hisseden Zengin, hafıza kaybı yaşadı. Hemen hastaneye giden fenomenin boynunda ve omurgasında kırıklar olduğu tespit edildi.

‘ÖLEBİLİRDİM’

Yaşadığı talihsiz kazanın ardından açıklama yapan Mazlum Zengin, ‘Boynum kırıldı ve omurgada kırıklar var. Allah’tan sinirlere hiçbir şey olmamış. Ama az kalsın felç kalabilirdim. Ya da daha kötüsü ölebilirdim. Ölümden döndüm. Doktor o an benim nasıl ayakta durduğumu hayretle karşıladı.’ dedi. Sağlık durumu iyi olan ünlü fenomen bir süre boyunluk kullanacak.

 

Başa dön tuşu