MEDYA

Söylemezsem Olmaz’da Ece Güney’in çıplak fotoğrafları ifşa oldu

Şarkıcı ve oyuncu Gökhan Güney’in gelini Ece Güney, katıldığı bir programda kayınpederinin uygunsuz görüntülerle kendisine şantaj yaptığını söylemiş ve kayınpederini 8 daireye el koymakla suçlamıştı. Ece Güney’in söz konusu iddialarıyla ilgili konuşan Gökhan Güney ise bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söylemiş ve geliniyle ilgili bomba bir iddia ortaya atmıştı. Gelininin uygunsuz sitelerle bağlantısı olduğunu söyleyen Gökhan Güney, bir iş insanına şantaj yaptığını da iddia etmişti.

Kayınpederinin kendisine şantaj yaptığını ve 8 dairesine el koyduğunu iddia eden Ece Güney’in çıplak fotoğrafları ifşa oldu. Ece Güney ve kayınpederi Gökhan Güney arasındaki tartışma gündem olurken Gökhan Güney ise gelinin kendisi hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu açıklamıştı. Magazin gündemine damga vuran açıklamaların ardından Söylemezsem Olmaz yayınında Ece Güney’in sansürlü üstüz fotoğrafları yayınlandı.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI YAYINLANDI

Oyuncu ve şarkıcı Gökhan Güney’in gelini Ece Güney, kayınpederinin kendisine şantaj yaptığını ve 8 daireye el koyduğunu iddia etmişti. FOX TV ekranlarında yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programına katılan Ece Güney, kayınpederi Gökhan Güney hakkında çok konuşulan iddialar ortaya atmıştı. Tüm bu iddialar karşısında sessizliğini bozan Gökhan Güney ise hakkındaki iddiaların yalan olduğunu söylemiş ve Ece Güney’in uygunsuz sitelerle bağlantısı olduğunu, bir iş insanına şantaj yaptığını öne sürmüştü. Gelin-kayınpeder arasındaki tartışma devam ederken Söylemezsem Olmaz yayınında Ece Güney’in sansürlü çıplak fotoğrafları yayınlandı.

GÖKHAN GÜNEY YAYINA BAĞLANDI

Ece Güney’in sansürlü üstsüz fotoğraflarının yayınlandığı Söylemezsem Olmaz yayınına bağlanan Gökhan Güney, ‘Bu kadın manyak anlamıyorsunuz. O çıktığı TV’ye ben çıkmadığım için üstüme geldi. Bu kadın normal değil. Bu kadın benim oğlumun ölümüne sebep oldu. Ben TV’ye göndersem suç olur belgeleri. Beni tanıyan tanır. Deli bu kadın deli.’ ifadelerini kullandı.

 

Başa dön tuşu