SPOR

Sporun gizli kahramanı

Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü Başkanı Nihat Söyler; kulübünde 20 yıldan fazla süredir spor yapan, bilek güreşinde dereceleri bulunan Eşref Bahadır’a başarılarından dolayı plaket takdim etti.

Uluslararası Hakem Söyler; Bahadır’ın spora gönül verdiğini, uzun yıllar spor yaptıktan sonra şimdilerde öğrenci yetiştirdiğini, milli takımlara sporcu kazandırdığını belirterek; “Eşref Bahadır başarılı bir sporculuk döneminin ardından şimdilerde kendisi gibi sporcular yetiştiriyor. Bilek Güreşi’nde Üniversitelerarası Türkiye 2.ligi bulunan Bahadır, her yıl 100’e yakın gencin hayallerinin gerçekleşmesine katkı sağlıyor. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’na (BESYÖ) hazırlık kursu sahibi de olan Bahadır’ın başarılarıyla gururlanıyorum” dedi.

Halen Tenis Dağcılık Spor Kulübü’nde kondüsyon departmanında başantrenör olarak görev yapan Eşref Bahadır; sporun bilinçli şekilde yapılması noktasında gençlere birikimlerini aktardığını söyleyerek, “Sporda kondüsyon çok önemli. Dayanıklılık ve süreklilik sporun en önemli faktörleri arasında gelir. Bilinçli şekilde yapılmaması halinde sporun vücut sağlığını olumsuz etkileri olur. Ben 20 yıl önce Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Kulübü’nde başladığım spor hayatımı, şimdilerde geleceğimizin teminatı gençlerimizi spora kazandırmaya çalışıyorum. Öncelikle Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Kulübü Başkanı Nihat Söyler’e teşekkür ediyorum. Ben de O’ndan aldığım feyzle aynı çizgide devam etmek ve Türk sporuna karekterli, zeki ve çevik sporcular kazandırmaya gayret ediyorum” diye konuştu.

 

Başa dön tuşu