MEDYA

Star TV ekranlarında şok anlar! Gerçeğin Peşinde programındaki konuk Serap Paköz’e saldırdı, canlı yayın kesildi

Star TV Gerçeğin Peşinde canlı yayınında Serap Paköz’e şok saldırı. Programa katılan kadın, sunucunun üstüne yürüyüp vurdu. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde programının canlı yayınında şok anlar yaşandı. Stüdyoda bulunan ve psikolojik sorunları olduğu düşünülen Betül isimli kadın canlı yayın sırasında sunucu Serap Paköz de saldırdı. O anlar saniye saniye ekranlara yansırken saldırının ardından yayın kesildi.

Serap Peköz’ün sunumu ile Star TV ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde programının bugünkü yayınında konuklar arasında bir çift vardı. Ailelerinin evlenmelerine engel olduğunu iddia eden çiftten Betül, babasından kalan mallar nedeniyle ailesinin kendisini vesayet altına aldığını ve evlenmesine izin vermediğini iddia etti. Ancak canlı yayının başından itibaren bakışları ile bile izleyicilere korku salan Betül Serap Paköz’ün yorumları sonrasında ayağa kalkarak sunucuya saldırdı.

AİLESİNİN HAKSIZ YERE VESAYET ALTINA ALDIĞINI İDDİA ETMİŞTİ

Star TV ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde programının bugünkü yayınına katılan Betül isimli kadın annesinin kendisine zorla ilaç içerdiğini ve Vesayet altına aldığını iddia etti. 5 aylık hamile olan Betül Dini nikahlı olarak Birlikte yaşadığı kişi ile evlenmek istediğini ancak Ailesi sebebiyle evlenemediği öne sürdü. Babasından kendisine kalan mallar sebebiyle evliliğine ailesi tarafından karşı çıkıldığını iddia edilen eden Betül canlı yayında bir anda öfke krizi geçirerek sunucu Serap Paköz’e saldırdı.

CANLI YAYINDA SUNUCU SERAP PAKÖZ’E SALDIRDI

Gerçeğin Peşinde programının bugünkü konukları olan Sinan ve Betül çifti dini nikahlı birlikte yaşadıklarını söyledi. Betül’ün 5 aylık hamile olduğu öğrenilirken evlenmek isteyen çifte aileleri izin vermedi. Betül’ün Vesayet altında olması sebebiyle evlilik gerçekleşmezken çift ailelerinden Kaçmak için şehir şehir dolaşıyor. Ancak Betül canlı yayına katıldıktan sonra bakışları ve davranışlarının normal olmadığı izleyiciler tarafından da fark edildi. Serap Paköz’ün yaptığı yorum sonrasında aşırı derecede sinirlenen Betül, ayağa kalkarak ünlü sunucuya saldırdı. Ailesinin aldığı raporun gerçek dışı olduğunu iddia etse de Betül’ün bu saldırısı raporun çok da gerçek dışı olmadığını gösterdi.

Başa dön tuşu