GENEL

Ak Parti Grup Toplantısı 5 Ekim saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ne açıklayacak?

5 Ekim 2022 Ak Parti Grup Toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün grup toplantısında ne açıklayacak?

Ak Parti Grup Toplantısı 5 Ekim saat kaçta? Sorusunun yanıtı milyonlarca kişi tarafından merakla bekleniyor. Çünkü AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik dün sosyal medyadan herkesi heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Milyonları ekran başına davet eden Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihi açıklamalar yapacağını söyledi. Bu açıklamalar sonrasında da “Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ne açıklayacak?” sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Milyonların gözü kulağı Ak Parti Grup Toplantısı’da. Peki, Ak Parti Grup Toplantısı 5 Ekim saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ne açıklayacak?

5 Ekim Cumhurbaşkanı Erdoğan grup konuşması saat kaçta? Dün AK Parti Sözcüsü Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü grup toplantısı konuşmasında tarihi açıklamalar yapacağını belirterek herkesi ekran başına davet etmişti. Bu açıklama sonrasında milyonlarca kişi Erdoğan’ın grup konuşması ne zaman yapılacak? Sorusunun yanıtını merak etmeye başladı. Peki Ak Parti Grup Toplantısı 5 Ekim saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ne açıklayacak?

5 EKİM AK PARTİ GRUP TOPLANTISI SAAT KAÇTA?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  “Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır.

Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz.

Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır.” Dedi.

Herkesi heyecanlarından bu açıklama sonrasında “Ak Parti Grup Toplantısı 5 Ekim saat kaçta?” sorusu gündeme oturdu. Ak Parti Grup Toplantısı bugün öğleden sonra başlayacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN NE AÇIKLAYACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı açıklama ile ilgili kulislerde bazı bilgiler var. CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan konu ile ilgili kulislerden sızan bilgileri şöyle aktardı: “Temel hak ve hürriyetlerin kanunla değil anayasa ile belirlenebileceği görüşü hakim. AK Parti kulislerinde bu kapsamda bir kanun değişikliğinden ziyade bir anayasa değişikliğinin yapılabileceği değerlendiriliyor. Kulislerde konuşulan önemli bir başlık da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı grup toplantısında, anayasa değişikliğiyle ilgili çağrı yapacağı yönünde.” dedi.

Başa dön tuşu