SPOR

Süper Lig hakemi cinsel taciz suçundan ceza aldı! Ömer Faruk Ünal bombayı patlattı

Süper Lig’de yeni sezon heyecanı başlarken hakemlerle ilgili tartışmalar da başladı. Yeni sezonun ikinci hafta maçları oynanırken hakem yorumcusu Ömer Faruk Ünal2dan gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Türk futbolunu derinden sarsacak bu iddia spor manşetlerinin en üst sıralarında yerini aldı. Ünal, TFF’nin hakemler için sabıka kaydı istemesi gerektiğini söyledi.

Süper Lig’de yeni sezon heyecanı başlarken hakemlerle ilgili tartışmalar da başladı. Yeni sezonun ikinci hafta maçları oynanırken hakem yorumcusu Ömer Faruk Ünal2dan gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Türk futbolunu derinden sarsacak bu iddia spor manşetlerinin en üst sıralarında yerini aldı. Ünal, TFF’nin hakemler için sabıka kaydı istemesi gerektiğini söyledi. İsim vermeyeceğini belirterek açıklamalarda bulunan hakem yorumcusu Ömer Faruk Ünal, ‘Çok tartışılan bir hakemin cinsel taciz ve memura hakaretten kesinleşmiş cezası var, hapis cezası para cezasına çevrilmiş’ dedi. Ünal’ın bu iddiası spor manşetlerinde ilk sırada yerini aldı. İşte spor gündemine bomba gibi düşen o iddia ve tüm detaylar…

CİNSEL TACİZ İDDİASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Süper Lig’in yeni sezonunda yine hakem yönetimleri gündem olmaya ve tartışılmaya başladı. Süper Lig’in yeni sezonunun ikinci maçları oynanırken Türkiye Gazetesi Yazarı ve Hakem Yorumcusu Ömer Faruk Ünal’dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Radyospor’da Ters Köşe programına katılan ve Aygün Özipek’e konuşan Ünal, Süper Lig’de düdük çalan bir hakemin cinsel taciz suçundan kesinleşmiş hapis cezası olduğunu iddia etti ve ‘TFF’de Mehmet Büyükekşi başkan olduktan sonra mal beyanı istiyoruz denildi ancak TFF, hakemler için sabıka kaydı istemiyor. İsim vermeyeceğim. Çok tartışılan bir hakemin cinsel taciz ve memura hakaretten kesinleşmiş cezası var, hapis cezası para cezasına çevrilmiş. İlk kez açıklıyorum. Benzer suçtan bir hakem hakkında da iddia var. Belge olmadığı için şu anda iddia ediyorum.’ ifadelerini kullandı.

‘ZORLU MAÇLARI YÖNETECEK HAKEMLERİMİZ ÇOK AZ’

Geçtiğimiz sezon hakemler üzerinde ciddi şekilde oynandığını söyleyen Ünal, bu sezon öncesinde ise iki önemli hakem Fırat Aydunus ile Cüneyt Çakır’ın hakemliği bıraktığını hatırlatarak ‘Halil Umut Meler de FIFA için atletik testi geçemedi. Süper Lig’de zorlu maçları yönetecek hakemlerimiz çok az. Fırat Aydunuz ve Cüneyt Çakır’ı arayacağız.’ ifadelerine yer verdi.

 

Başa dön tuşu