MEDYA

Tarkan konseri İzmir’i salladı! Gündoğdu Meydanı dolup taştı

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında sabahın erken saatlerinde başlayan kutlamalar akşam ise Megastar Tarkan konseriyle devam etti. Çok özel etkinliklerle İzmir’in kurtuluşunun yıldönümünü kutlayan İzmirliler akşam ise Gündoğdu Meydanı’nda Tarkan konseriyle coştu. Tarkan, haftalar öncesinde 9 Eylül’de İzmir’de konser vereceğini duyurmuş ve tüm İzmir halkını konsere davet etmişti. İzmirlilerin heyecanla beklediği gün geldi ve Tarkan, sevilen şarkılarıyla İzmir’i salladı.

Megastar Tarkan, Gündoğdu Meydanı’nda İzmir halkıyla buluştu. Sevilen şarkılarını İzmirliler için seslendiren ünlü sanatçının konserine yoğun bir ilgi vardı. İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında muhteşem bir konser düzenleyen Tarkan’ın sahnesi büyük beğeni topladı. İzmir halkı saatler öncesinden konser alanına gelerek Tarkan’ı beklemeye başladı.

TARKAN’DAN MUHTEŞEM KONSER

İzmir’in Yunan işgalinden kurtuluşunun 100. yılında İzmir’de sahne almak isteyen Megastar Tarkan, muhteşem bir konserle İzmirlileri coşturdu. İzmir’de 9 Eylül etkinlikleri sabahın erken saatlerinde başladı. Muhteşem gösteriler ve İzmir halkının yoğun katılımıyla başlayan etkinlikler akşam ise Tarkan konseriyle devam etti. Gündoğdu Meydanı’nda konser veren Tarkan’ı izlemeye gelenler ünlü sanatçının en sevilen şarkılarıyla coştu.

GÜNDOĞDU MEYDANI’NDA GÖRÜLMEMİŞ KALABALIK

İzmirliler Tarkan konserini en önden izlemek için saatler öncesinden konser alanına geldi. Tarkan’ın sahne alacağı Gündoğdu Meydanı’nda görülmemiş bir kalabalık kaydedildi. Tarkan’ı dinlemeye gelen İzmir halkının konsere yoğun ilgisi sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Megastar Tarkan’ın da kendisine gösterilen yoğun ilgi ve sevgiye karşılıksız kalamadığı ve sahnede İzmir halkına en özel şekilde teşekkür ettiği görüldü.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU DA KONSERDEYDİ

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşinin de Trakan konserinde olduğu görüldü. Tarkan konserini en önden izleyen Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından eşi ve torunuyla bir fotoğraf paylaşarak ‘Siyaset bir yere kadar. Sevgili eşim ve canım torunumla Tarkan konserindeydik’ notunu düştü.

 

Başa dön tuşu