GENEL

Tayland’da kreşe silahlı saldırı: 30’dan fazla can kaybı var

Tayland’da bir kreşe silahlı saldırı oldu. Eski bir polisin kreşe düzenlediği silahlı saldırıda çoğunlukla çocuk 30’dan fazla kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Şahsın saldırının ardından intihar ettiği aktarıldı. Olayla ilgili gelen ilk görüntüler ise görenleri dehşete düşürdü. Olayın ardından Tayland polisinden en az 20 ölü olduğuna dair açıklama geldi. Bu açıklama kısa süre sonra düzeltildi ve ölü sayısının 31’e yükseldiği aktarıldı.

Tayland, eski bir polisin kreşe silahlı saldırısıyla sarsıldı. Tayland polisi, saldırının ülkenin kuzeydoğusunda gerçekleştiğini aktardı ve ölü sayısının 31’e yükseldiğini duyurdu. Saldırının ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi yönlendirildi. Kreşi kana bulayan saldırgan olayın ardından intihar etti.

KREŞE KANLI SALDIRI

Tayland’da eski bir polis olduğu bilgisi verilen saldırgan bir kreşi kana buladı. Kreşe düzenlenen silahlı saldırı sonucunda maalesef çoğunluğu çocuk olan 31 kişi hayatını kaybetti. Şahsın saldırının ardından kendisini de öldürdüğü açıklandı.

EŞİNİ VE ÇOCUĞUNU DA ÖLDÜRMÜŞ

Kreşe düzenlenen silahlı saldırıda ölü sayısının 35’e yükseldiği öğrenildi. Saldırganın eski bir polis olduğu bilgisi paylaşılırken, olayın ardından 34 yaşındaki saldırganın eşini ve çocuğunu da öldürüp intihar ettiği açıklandı.

Başa dön tuşu