GENEL

Akbank ve Denizbank’tan ev hanımlarına büyük jest! Koşulsuz, şartsız 20 bin liraya kadar nakit desteği anında hesaba yatıyor

Ev hanımları için Akbank ve DenizBank'tan büyük jest geldi. Çalışmayan, maaş bordrosu almayan, herhangi bir maaş almayan ev hanımları Akbank ve Denizbank sayesinde 20 bin liraya kadar nakit desteğine sahip oluyor. Ev hanımlarının daha rahat bir hayat sürmesi için kolları sıvayan iki banka, kefilsiz şartsız kredi imkanı sunuyor.

Ev hanımları için Akbank ve DenizBank’tan müjdeli haber geldi. Acil nakit paraya ihtiyacı olan ancak maaş bordrosu olmadığı için bankalardan kredi kullanamayan ev hanımlarına Akbank ve Denizbank büyük jest yapıyor. Ev hanımlarının yapması gereken tek şey Bu iki bankanın şubelerine giderek başvuru yapmak. Başvuru sırasında herhangi bir bordroya da evrak isteniyor. Sadece T.C. kimlik kartınız ile birlikte başvuru işlemlerini tamamlamanız mümkün. Acil nakit ihtiyacı olan ev hanımları iki bankanın kampanyasını kesinlikle kaçırmasını. Sadece tek bir başvuruya ve tek bir sözünüze 20 bin liraya varan nakit ve desteği Akbank ve DenizBank’tan geliyor.

AKBANK VE DENİZBANK EV HANIMLARININ YANINDA

Ev hanımları ne yazık ki çalışmadıkları ve maaş bordrosuna sahip olmadıkları için bankalardan kredi kullanamıyordu. Ta ki Denizbank ve Akbank tarafından başlatılan kampanyaya kadar. Bu iki banka artık ev hanımları için Kolları sıvadı ve güçlerini birleştirdi. Kredi puanına bakılmadan, maaş bordrosu istenmeden Kredi kullanmayı hayal gibi düşünen ev hanımlarının yüzü artık gülecek. Çünkü Akbank ve Denizbank ev hanımlarını kredi puanına göre değil ev işlerine verdiği emeğe göre değerlendiriyor. cefakar ev hanımları için bu iki bankadan 20 bin liraya varan nakit desteği geliyor.

MAAŞ BORDROSU İSTENMİYOR

Acil Nakit paraya ihtiyacı olan ancak maaş bordrosu olmadığı için bankalardan kredi kullanamayan ev hanımları bu fırsatı hemen değerlendirebilir. Çünkü Akbank ve Denizbank maaş bordrosu talebinde bulunmadan ev hanımlarına kredi imkanı sağlıyor. Tabii ki bazı başvuru şartları da yok değil. Denizbank ve Akbank ev hanımlarından birtakım koşullara uygun olmaları talebinde bulunuyor. Peki, Denizbank ve Akbank ev hanımlarına sağladığı Kredi de başvuru şartları neler?

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU

Akbank ve DenizBank’ın ev hanımlarına sağladığı kredi imkanı da başvuru şartları belli oldu. Başvuru yapacak olan ev hanımlarının Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve 18 yaşından büyük olmaları aranan şartların başında geliyor. Bunun dışında iki özel banka ev hanımlarından herhangi bir ek koşul ya da şart talebinde bulunmuyor. Başvuru yapacak olanlar DenizBank’ın ya da Akbank’ın resmi internet siteleri ya da SMS ile kredi başvurusu sistemlerini kullanabilir. Akbank SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyenler Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden başvuru numaralarına ulaşabilir. Ya da Akbank kredi başvurusu için T.C. kimlik kartınız ile şubelere giderek başvuru işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Ev hanımlarına kredi imkanı veren ve 20 bin liraya kadar nakit para desteği sağlayan diğer bir banka olan DenizBank’a hem şubelerden hem de SMS ile kredi başvurusu kabul ediyor. DenizBank’a SMS ile kredi başvurusu yapmanız halinde Kredi onay cevabınız Sadece 5 dakika içerisinde cep telefonunuza geliyor ve para da anında ATM’den hesabınıza geçiyor. Daha detaylı bilgi almak için Akbank ve DenizBank’ın resmi internet sitelerini ziyaret edebilir kredi kullandırım koşulları hakkında detaylara ulaşabilirsiniz.

Başa dön tuşu