BÜYÜKŞEHİR

Devletimizin, milletimizin ve sorunu idrak eden hükümetimizin yanındayız

ASKİ Genel Müdürlüğü önünde düzenlenen ve Türk Kamu Sen’e bağlı üyesi ASKİ çalışanlarının önderlik ettiği anma törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Türk Yerel Hizmet Sen Adana Şube Başkanı Selçuk Diker, Büyükşehir ve ASKİ bürokratları ile çalışanları katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve dualarla başlayan törende söz alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, menfur olayda şehit olan güvenlik güçleri ve sivil vatandaşları rahmetle andı, yaralılara acil şifa diledi.

TÜRKİYE ÜZERİNDE BÜYÜK OYUNLAR VAR

Başkan Sözlü, “Bizi biz yapan insanca değerleri yaşatmak ve onu yüceltmek, kalıcı kılmak sorumluluğumuz var. Üzerinde yaşadığımız coğrafyayı bize vatan yapan ecdadımıza karşı sorumluluğumuz var. Biz, PKK’nın gözü dönmüş, kanla beslenen bir terör örgütü olduğu gerçeğini her zaman biliyorduk. Bunun farkına varılmış olması önemli. Türkiye üzerinde büyük oyunlar var. Yanı başımızdaki coğrafyalarla ilgili planlamalar yapılıyor. Biz devletimizin, milletimizin ve sorunu idrak eden hükümetimizin yanındayız” dedi.

ASKİ ÇALIŞANLARIYLA GURUR DUYUYORUM

ASKİ çalışanlarının, Türk Ordusu’na, sınır ötesi operasyon yapılmaya başladığından bu yana lojistik de dahil, çok yönlü destek sağladığını belirten Başkan Hüseyin Sözlü, “Türkiye’de hiç bir su ve kanalizasyon idaresine nasip olmayan bir çalışma ve işbirliğimiz var ordumuzla. ASKİ çalışanlarıyla gurur duyuyorum” diye konuştu.

GEREKTİĞİNDE EN SERT ŞEKİLDE CEVAP VERİRİZ

Başkan Sözlü, konuşmasını şu sözlerle bitirdi: “Biz sakiniz ama herkes bilsin ki savunma ve saldırıya geçmemiz gerektiğinde bunu en sert şekilde ve milletimizin çıkarları doğrultusunda yaparız. Tarihimiz şan ve şerefle doludur. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu anma programını düzenleme duyarlılığını gösteren Türk Kamu Sen’e bağlı Yerel Hizmet Sen’e teşekkür ediyorum. Allah Türk Milletini korusun ve yüceltsin.”

 

Türk Yerel Hizmet Sen Adana Şube Başkanı Selçuk Diker de “Türk Kamu Sen ve bağlı sendikaların tüm Türkiye genelinde aldığı bir kararla terörü lanetleyerek şehitlerimizi dualarla anmak istedik”  dedi.

Başa dön tuşu