MEDYA

TikTok fenomeni Hasine aldatma skandalı ile Esra Erol’da

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da canlı yayında konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Kayıplar, ihanetler, yıllardır küs olanlar ve yıllardır anne, baba, evladını arayanlar hepsi Esra Erol ve ekibinin kapısını çalmaya devam ediyor. Programın canlı yayınına konuk olan Esra ise eşi Erdoğan’ın kendisini sosyal medya fenomeni Hasine ile aldattığını iddia etti. Aldatma skandalı ile gündeme gelen TikTok fenomeni Hasine merak konusu oldu.

Gözyaşları içinde Esra Erol’un kapısını çalan Esra, eşi Erdoğan’ın kendisini sosyal medya fenomeni Hasine ile aldattığını söyleyerek canlı yayında isyan etti. 7 yıllık eşi Erdoğan’ın kendisini aldattığını iddia eden Esra Hanım, eşinin kendisini aldattığı kadının ise TikTok fenomeni Hasine olduğunu öne sürdü. Canlı yayına damga vuran olayla ilgili çok sayıda yorum geldi.

‘EŞİM BENİ SOSYAL MEDYA FENOMENİ İLE ALDATIYOR’

Yeni sezonuyla tekrar ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya başlayan Esra Erol’da en çok konuşulan gündüz kuşağı programlarından biri olmaya devam ediyor. Gözyaşları içinde Esra Erol ve ekibinin kapısını çalan Esra Hanım, 7 yıllık eşinin kendisini aldattığını iddia etti. Esra Erol’da canlı yayınına konuk olan Esra, 7 yıllık eşi Erdoğan’ın kendisini sosyal medya fenomeni ile aldattığını öne sürdü.

TİKTOK FENOMENİ HASİNE KİMDİR?

Esra Erol’da canlı yayınında aldatma iddialarıyla gündeme gelen Hasine, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Esra Hanımın 7 yıllık eşi Erdoğan Bey’in kendisii sosyal medya fenomeni Hasine ile aldattığına dair iddiaları sonrasında Hasine ile ilgili araştırmalar arttı. Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden de çok sayıda izleyiciden yorum geldi. Hasine’nin TikTok fenomeni olduğu ve TikTok’ta binlerce takipçisi bulunduğuna dair yorumlar yapıldı. Ayrıca TikTok’ta fenomen olan Hasine’nin Esra Erol’da gündeme gelen iddiaların ardından takipçi sayısının da bir anda arttığına dair yorumlara yer verildi.

Başa dön tuşu