MEDYA

Timsah Celil bikinili pozuyla gündemi salladı

Bir döneme damgasını vuran dizi Çukur’da ‘Timsah Celil’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan ve performansıyla büyük beğeni toplayan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirdiğini açıklamış ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla herkesi şaşırtmıştı. Cinsiyet değiştirdikten sonra adını Meli Bendeli yapan oyuncu, sos olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozuyla gündem oldu. Söz konusu poza beğeni ve yorum yağdı.

Çukur’un ‘Timsah Celil’i oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek Meli Bendeli olmuştu. Sosyl medya hesabını aktif olarak kullanan oyuncunun verdiği pozlar ve paylaşımları bir hayli dikkat çekiyor. Son olarak bikinili pozunu takipçileriyle paylaşan oyuncuya yorum yağdı. Ayvalık’ta çekilen fotoğrafa çok sayıda beğeni gelirken ünlü oyuncunun cinsiyet değiştirmesi ile ilgili daha önce yaptığı açıklaması da yeniden gündeme geldi.

TİMSAH CELİL KARAKTERİYLE BEĞENİ TOPLADI

Show TV ekranlarında yayınlanan ve bir dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan Çukur’da ‘Timsah Celil’ karakterine hayat veren oyuncu Ahmet Melih Yılmaz gündemden düşmüyor. Aras Bulut İynemli, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili gibi ünlü oyuncuların rol aldığı Çukur dizisinde canlandırdığı ‘Timsah Celil’ karakteri büyük beğeni toplamış ve ünlü oyuncunun dizideki performansı çok beğenilmişti. Daha sonra Cam Tavanlar dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu şimdilerde ise değişimiyle gündemde.

CİNSİYET DEĞİŞTİRDİ

Geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirdiğini açıklayan Ahmet Melih Yılmaz, adını Meli Bendeli yaptı. Cinsiyet değiştirdikten sonra yaptığı paylaşımlar ve açıklamalar yakından takip edilmeye başlanan oyuncunun son paylaştığı fotoğrafa ise beğeni ve yorum yağdı.

BİKİNİLİ POZUNU PAYLAŞTI

Ayvalık’ta çekilen bikinili pozunu sosyal medya hesabından paylaşan oyuncunun bu pozuna beğeni ve yorum yağdı. Daha önce cinsiyet değiştirmesi ile ilgili açıklama yapan Meli Bendeli, ‘Hayatım gitmiyordu. Kabuslardan bir yerlerden atıyorum kendimi sürekli. İlerletemiyorum hayatımı. Bu sosyal olarak da böyle. İyice eve kapanmalar böyle. Dünyadan çekilmiştim veya onu öldürecektim. Allah’tan korktum travesti oldum yani öyle söyleyeyim.’ demişti.

 

Başa dön tuşu