GENEL

PttAVM duyurdu! 5 lt Ayçiçek yağı fiyatlarına damping indirim yapıldı: TMO sadece oraya sıvı yağ verecek

Ayçiçek yağı, son dönemlerde fiyatı en çok artan ürünler arasında yer alıyor. Vatandaşlar neredeyse bir yıl içinde 5 katına çıkan fiyatlar sebebiyle zor günler geçirirken, en ucuz ayçiçek yapı hangi markette sorusunu sormadan edemiyor. Neyse ki ucuz ayçiçek yapı arayan vatandaşlar için güzel haber geldi. PttAVM 5 lt ayçiçek yağı fiyatlarında damping gibi indirim yaptı. TMO artık sadece oraya ayçiçek yağı verecek. İşte PttAVM 5 lt Ayçiçek yağı fiyatları…

TMO ayçiçek yağı fiyatlarına karşı resmen savaş açtı. Yeni hasat döneminde başlaması ile birlikte TMO tarafından sadece PTT AVM’ye ayçiçek yağı verilecek. Bu sayede vatandaşlarda ucuz ve indirimli ayçiçek yağı alma şansına sahip olacak. Bu konu ile ilgili duyuru bizzat Toprak Mahsulleri Ofisi Başkanı Ahmet Gürdal tarafından yapıldı. ayçiçek yağında stok sıkıntısı olmadığını belirten Güldal bir gün çok yakın zaman içinde PTTAVM aracılığı ile satışların başlayacağını da duyurdu. PTTAVM’de ayçiçek yağı fiyatları ne kadar olacak? PTT AVM de ayçiçek yağı kaç TL?

Ukrayna ve Rusya arasında kriz devam ederken ayçiçek yağı son dönemlerde fiyatı en çok artan ürünler arasına girdi. Özellikle Market raflarında fiyatlar 5 litre ayçiçek yağı için 200 liraya kadar dayandı. Bu sebeple vatandaşlarda ucuz ayçiçek yağı satışı yapan marketleri araştırmaya başladı. Son dönemlerde Toprak Mahsulleri Ofisi de ayçiçek yağı satışı için devreye girdi. Vatandaşın ucuz ayçiçek yağını ulaşabilmesi ve yüksek rakamlar karşısında ezilmemesi için TMO tarafından ayçiçek yağı satışı yapılıyor.

YENİ HASAT DÖNEMİ FİYATLARI DÜŞÜRECEK

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Toprak Mahsulleri Ofisi Başkanı Ahmet Gürdal, Vatandaşlara Müjdeli haberi verdi. Nihayet yeni hasat döneminin geldiğini duyuran Güldal, artık Yurtiçi kaynaklar sayesinde stokların dolacağını bunun da fiyatları düşüreceğini söyledi.  TMO ayçiçek yağı da Yeni hasat dönemi ile birlikte raflarda yerini almaya başladı. Artık vatandaşlar bu dönemde daha rahat bir şekilde ayçiçek yağı alabilecek ve ekonomik fiyatlarla alışveriş yapabilecek.

PTT AVM’DE SATIŞ BAŞLIYOR

TMO ayçiçek yağı PTTAVM aracılığı ile satışa başlıyor. Bu durum fiyatlara da olumlu yansıyacak ve ayçiçek yağları ekonomik fiyatlarla tüketicilerle buluşmaya devam edecek. Şu anda piyasada 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatları 200 TL’ye kadar dayanırken PTT AVM’de TMO 5 lt ayçiçek yağı 129 TL’den satılıyor.

Başa dön tuşu