MEDYA

Totti’nin Eşi Ilary Blasi Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Ne Iş Yapıyor? Kiminle Aldattı?

Totti karısı Ilary Blasi tarafından nasıl aldatıldığını anlattı sosyal medya yıkıldı. Peki Ilary Blasi kimdir?

Ünlü futbolcu Totti karısı Ilary Blasi ‘nin kendisini birden fazla kişiyle aldattığını açıkladı ..

İtalyan futbolcu Totti eski eşi TV yıldızı Ilary Blasi tarafından defalarca aldatıldığını açıklayarak şaşkınlık yarattı.

Totti eski eşinin ihanetleri için “Köpek gibi acı çektim ama çocuklarım için görmezden geldim” diyerek şaşkınlık yarattı. Totti açıklamalarında “İlk ihanet eden ben değildim. Eylül ayında Ilary’nin hayatında birden fazla kişi olduğu söylentileri geldi. Telefonuna baktım ve o mesajları gördüm. Ilary’nin ilişki yaşadığı kişilerden biri çok farklı bir dünyaya aitti. Ismini söylemeyeceğim. Bu bir şoktu benim için. Böyle bir adamla ilgilenmesine inanamadım. Her şeyi içime attım. Normalde bole bir şeye göz yuman biri değilim ama çocuklarım için görmezden geldim. Köpek gibi acı çektim ” dedi.

Peki İlary Blasi kimdir?

28 Nisan 1981 doğumludur. Henüz 3 yaşındayken reklam filmlerinde oynadı. 5 yaşında ilk filmine imza attı. Passaparola adli yarışmada hostes kızlardan biriydi.

Blasi, Francesco Totti ile 19 Haziran 2005’te evlendi. Düğünlerinin geliri hayır kurumlarına bağışlandı. 6 Kasım 2005’te ilk çocukları Cristian doğdu. Chanel adında kızları 2007’de doğdu. 2016’da üçüncü çocukları Isabel doğdu.

İtalyanın Beckham’ları olarak anılan çift 2022 yılında ihanet iddiaları ile ayrıldı.

Başa dön tuşu