SPOR

Tuchel ile Conte saha ortasında birbirine girdi

Tüm dünyanın kilitlendiği dev derbide spor manşetlerine bomba gibi düşen bir kavga yaşandı. Chelsea ile Tottenham Hotspur, nefes kesen derbide 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri birbirine girdi. Maç sonrası Tuchel ile Conte arasında yaşanan gerginlik sosyal medyada dünya gündemine oturdu.

Tüm dünyanın kilitlendiği dev derbide spor manşetlerine bomba gibi düşen bir kavga yaşandı. Chelsea ile Tottenham Hotspur, nefes kesen derbide 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri birbirine girdi. Maç sonrası Tuchel ile Conte arasında yaşanan gerginlik sosyal medyada dünya gündemine oturdu. İki deneyimli teknik adamın yaşadığı gerginlik saniye saniye kameralara yansırken bu olay derbiye damga vurdu. Adeta burun buruna gelen iki teknik adam arasında tansiyon bir anda yükselirken görenleri şaşkına çeviren kavga dünya gündeminde geniş yer buldu. İşte Tuchel ile Conte arasında yaşanan gerginliğin tüm detayları…

TEKNİK DİREKTÖRLER ARASINDA KAVGA

İngiltere Premier Lig’in 2. haftasında Chelsea, kendi evinde Tottenham ile karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele 2-2 beraberlikle tamamlandı. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri Thomas Tuchel ile Antonio Conte arasında gerginlik yaşandı. İki teknik direktör arasında yaşanan gerilim derbiye damga vurdu.

KIRMIZI KART GÖRDÜLER

Nefes kesen derbinin sonunda gerginlik yaşayan iki takım teknik direktörleri maça damga vurdu. Dünya gündemine oturan kavga sosyal medyanın da en çok konuşulan konularından biri oldu. Stamford Bridge’de oynanan Londra derbisi 2-2 beraberlikle sonuçlanırken iki takımın teknik direktörleri Tuchel ile Conte’nin saha ortasındaki kavgası kırmızı kart getirdi. Maçın bitiş düdüğünün ardından Conte, tokalaşırken elini sıkan ve bırakmayan Tuchel’in üstüne yürüdü. Burun buruna gelen iki teknik adamı araya giren futbolcular ve teknik heyet güçlükle ayırdı. Tuchel ile Conte, maç sonundaki kavgaları sebebiyle kırmızı kart gördü.

 

Başa dön tuşu