ÜNİVERSİTE

Tuncel Hukuk Fakültesini Ziyaret Etti

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel fakülte ziyaretlerine devam ediyor. Akademisyenlerle tanışan ve Çukurova Üniversitesinin eğitim öğretim faaliyetlerinin daha iyi noktalara gelmesi için fikir alışverişinde bulunan Rektör Prof. Dr. Tuncel Hukuk Fakültesini ziyaret etti.

 

Çukurova Üniversitesinin alt yapı ve eğitim olanaklarını güçlendirmeyi amaçlayan kentle iç içe bir üniversite hedefine Çukurova Üniversitesini ulaştırmak için çalışan Prof. Dr. Meryem Tuncel Hukuk Fakültesinde incelemelerde bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Ünlükaplan ve Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz’ın da eşlik ettiği ziyarette Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i Dekan Prof. Dr. Fatih Bilgili ve Fakülte Sekreteri Dr. Cengiz Kurt karşıladı.

 

Prof. Dr. Bilgili: “Gelişerek Hedeflerimize Emin Adımlarla İlerliyoruz”

Dekan Prof. Dr. Fatih Bilgili, Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesinin bölgenin en kaliteli eğitimini vermek için bütün öğretim kadrosuyla yoğun bir mesai içerisinde olduğunu söyledi.  Yeni bir fakülte olmasına rağmen gelişerek hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayan Prof. Dr. Bilgili, ”Üstün gayretlerinden dolayı tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Prof. Dr. Tuncel:“ Adalet, Mutluluğun da Huzurun da Temeli”

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel ise Çukurova Üniversitesi’nin 21. yüzyılın beklentilerine cevap verecek mezunlarını yetiştirmenin bilinci içerisinde olduğunu belirterek, “Adalet mülkün temeli… Adalet, mutluluğun da huzurun da temeli… Hukuk Fakültemizde bu anlayışla ve değerli öğretim üyelerimizin çabalarıyla öğrencilerimizi alanlarında aranan başarılı hukukçular olarak yetiştiriyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Ziyaret, Rektör Prof. Dr. Tuncel ve beraberindekilerin fakülte binasında incelemelerde bulunmasıyla sona erdi.

Başa dön tuşu