ÜNİVERSİTE

Tuncel Spor Bilimleri Fakültesinde İncelemede Bulundu

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Ünlükaplan’ın eşlik ettiği ziyarette Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i Dekan Prof. Dr. Sadi Kurdak ve ekibi karşıladı.

 

Prof. Dr. Kurdak: “Kalite Anlayışıyla Hizmet Sunmayı Misyon Edindik”

Sağlık Bilimleri Fakültesinin kuruluş tarihçesi hakkında bilgi veren Prof. Dr. Kurdak, öğrencilerin kendi potansiyellerini ortaya koymalarına, geliştirmelerine ve katılımlarına fırsat verecek bir ortamda, çağdaş bilgiler ile donanmış, yeniliklere açık, kültürel birikimi ve iletişimi önemseyen, araştırma ve sorun çözme yeteneği gelişmiş, evrensel etik değerlere bağlı, çevresine liderlik edebilecek düzeyde öğrenci ve ülkenin gereksinim duyduğu beden eğitimi ve sporla ilgili hizmetleri sunabilecek elemanları yetiştirmeyi ve kalite anlayışıyla paydaşlarına hizmet sunmayı misyon edindiklerini söyledi.

 

Prof. Dr. Tuncel: “Türk Sporuna Önemli Katkılar Sağlamaya Devam Edeceğiz”

Dekan Prof. Dr. Sadi Kurdak’tan brifing aldıktan sonra akademisyenlerle tek tek tanışan Rektör Prof. Dr. Tuncel ise, Çukurova Üniversitesinin spora ve sporcu yetiştirilmesine katkı koymaya devam edeceğini söyledi. Daha önceki adıyla BESYO, şimdiki adıyla da Spor Bilimleri Fakültesinin 1987 yılından bugüne kadar verdiği binlerce mezunla Türk sporuna önemli katkılar sağladığına dikkati çeken Prof. Dr. Tuncel, mezunların Türkiye genelinde ve uluslararası arenalarda Çukurova Üniversitesi ve Türkiye’yi başarı ile temsil ettiklerini ifade etti. Prof. Dr. Tuncel, Türkiye genelindeki Spor Bilimleri Fakülteleri içerisinde Çukurova Üniversitesinin en iyiler arasında yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret, Rektör Prof. Dr. Tuncel ve beraberindekilerin fakülte binasında incelemelerde bulunmasıyla sona erdi.

Başa dön tuşu