SPOR

Türk Hava Yolları UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru oldu

Türk Hava Yolları, futbol dünyasının en prestijli turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru oldu. Şampiyonlar Ligi’nin final müsabakası bu yıl İstanbul’da gerçekleştirilecek. Dev turnuvanın resmi sponsoru olan Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olma unvanını elde eden ilk havayolu şirketi olarak da bir ilke imza attı.

Türk Hava Yolları, futbol dünyasının en prestijli turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru oldu. Şampiyonlar Ligi’nin final müsabakası bu yıl İstanbul’da gerçekleştirilecek. Dev turnuvanın resmi sponsoru olan Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olma unvanını elde eden ilk havayolu şirketi olarak da bir ilke imza attı. Dünya genelinde 700 milyon izleyiciye ulaşan futbol dünyasının en prestijli turnuvası olan UEFAS Şampiyonlar Ligi’nin final müsabakası bu yıl İstanbul’da gerçekleşecek. Türk Hava Yolları ise Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru oldu. Gündem olan sponsorlukla ilgili paylaşım yapan THY, ‘Değerli yolcularımız, futbol dünyasının en prestijli turnuvası için uçuşa hazırız!’ ifadeleriyle haberi duyurdu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ İSTANBUL’DA

Şampiyonlar Ligi, dünyanın bir numaralı futbol organizasyonu olarak 700 milyon izleyiciye ulaşıyor. Şampiyonlar Ligi’nin finali bu yıl İstanbul’da gerçekleşecek. Türk Hava Yolları, final müsabakası 10 Haziran 2023 tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleşecek olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi sponsoru oldu.

THY’DEN GURURLANDIRAN PAYLAŞIM

Türk Hava Yolları, Türk spor tarihinin en önemli sponsorluğu ile bir ilke imza attı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla haberi duyuran THY, ‘Değerli yolcularımız, futbol dünyasının en prestijli turnuvası için uçuşa hazırız! Türk Hava Yolları şimdi ChampionsLeague’in sponsoru’ notunu düştü. Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olma unvanını elde eden ilk havayolu şirketi olarak da adını ilklere yazdırdı.

Başa dön tuşu