ÜNİVERSİTE

Türk Kızılay’ına Kan Verin Hayat Kurtarın

Yüksekokul içerisinde kurulan Kızılay Kan Merkezi standında öğrenci, akademisyen ve idari personel kan bağışında bulundu. Yapılan kan bağışı etkinliğinde bir günde 77 ünite kan toplandı. Ayrıca Kök hücre bağışı için 42 kişiden kan alındı.

 

Prof. Dr. Boyan: “Yüksekokulumuzdan İlk Kez Kök Hücre İçin Bağış Yapılması Bizleri Çok Sevindirdi”

Sağlık sektöründe hizmet verecek olan öğrencilerinin kan bağışı bilincinin daha da pekişmesi için kampanyaya destek verdiklerini ifade den Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Neslihan Boyan, Kızılay’ın bölge kan merkezleri, kan bağış merkezleri ve mobil kan bağış araçlarıyla ülkemizin ihtiyacı olan kanın tamamını gönüllü ve sürekli bağışçılardan karşılamayı hedeflediğini ifade etti. Kampanyaya katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Boyan, Prof. Dr. Boyan “Yüksekokulumuz tarafından ilk kez kök hücre için kan toplanmış olması bizleri çok sevindirdi.” dedi.

 

Bağçıvan: “Birbirimize İhtiyacımız Var”

Kan bağışçısı kazanım uzmanı Öznur Bağçıvan da, “Türk Kızılay’ına Düzenli Kan Bağışı Yapın, Zamanı Gülümsetmek İçin Kullanın” diyerek kampanyaya destek veren Çukurova Üniversitesi Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu yönetimi ve öğrencilerine teşekkür etti.

Başa dön tuşu