GENEL

TikTok fenomeni Mika Raun haddini aştı: Önce “Tanrı seksüelim” dedi, sonra “Sevgilim beni görünce Ayetel Kürsi” okuyor

TikTok fenomeni Mika Raun yine gündemde. Bu defa söyledikleri ile vatandaşların bam teline bastı. Bu defa dini inancına ilişkin konuştu, sosyal medyadan da sert tepki çekti.

Tiktok’ta çektiği değişik videolarla popüler olan ve ardından da cinsiyet değiştirme Operasyonu ile gündeme gelen Mika Raun skandallarına bir yenisini daha ekledi. Cinsiyet değiştirerek kadın olduktan sonra sevgilisi ile cinsel hayatını sık sık anlatan sosyal medya fenomeni bu defa yaptığı açıklamalarla haddini Bir Hayli açtı. Sosyal medyaya düşen videosu sonrasında TikTok fenomenine adeta tepki yağdı.

Skandallarla dolu platform tik tokun hayatımıza kattığı isimlerden biri olan Mika Raun her geçen gün sınırları biraz daha zorluyor. Etkileşim ve popülarite uğruna yapmadığı kalmayan sosyal medya fenomeni bu defa öyle ifadeler kullandı ki sosyal medya kullanıcıları adeta çileden çıktı. YouTube’da konuk olduğu programlar da cinsel hayatı ve sevgilisi ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelen TikTok fenomeni Mika Raun bu defa da dini inancı ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündemde. Sevgilisi ile ve cinsel hayatı ile ilgili yaptığı itirafla çok konuşulan sosyal medya fenomeni Gökhan Çınar’ın programında söyledikleri ile gündeme bomba gibi düştü.

BEN TANRI SEKSÜELİM, ALLAHA AŞIĞIM DEDİ

Tiktok’ta yayınladığı videolarla bir anda Kendini ünlü olarak bulunan ve ardından da geçirdiği cinsiyet değiştirme Operasyonu ile çok konuşulan TikTok fenomeni Mika Raun geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda cinsel hayatına dair itiraflarda bulunmuştu. Sevgilisi ile ilgili çok konuşulan açıklamalar yapan sosyal medya fenomeni, cinsellik yaşamaktan nefes almaya vakti olmadığını söylemişti. Ünlü sosyal medya fenomeni bu defa da dini inancı ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündemde. Gökhan Çınar’ın YouTube’da yayınlanan programına konuk olan Mika Raun, Allah’ı çok sevdiğini ve aşık olduğunu dile getirdi. Açıklamasının devamında kullandığı “Tanrı seksüelim” ifadeleri ise sosyal medyaya damga vurdu. Programın o kısmı kısa süre içerisinde sosyal medyada gündeme otururken birçok kullanıcı ise TikTok fenomenine tepki gösterdi.

SEVGİLİM BENİ GÖRÜNCE AYETEL KÜRSİ OKUYOR DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde yine YouTube’da yayınlanan başka bir programa konuk olan TikTok fenomeni Mika Raun sevgilisi ile olan Özel hayatını anlatmıştı. Sevgilisini çok dini bütün bir insan olduğunu namazında niyazında olduğunu söyleyen sosyal medya fenomeni Birgül kendisini gördüğünde ise Ayetel Kürsi okuduğunu iddia etmişti. Sosyal medya kullanıcıları ise bu açıklamaların ardından sert tepki gösterdi. Ünlü sosyal medya fenomeni dini etkileşim için kendine alet etmekle suçlanıyor. Yaptığı açıklamalar nedeniyle Tik Tok’ta da hızlı bir şekilde takipçi kaybettiği konuşuluyor.

Başa dön tuşu