GENEL

Türkiye Bu İsimlere Güveniyor – En Güvenilir 10 Kişi

Ülkemizde son birkaç senedir, özellikle güven endeksi konusunda kamuoyunun da dikkatini çeken istatistikleri yayınlayan Mediacat ve İpsos araştırma platformu, internet üzerinden yaptığı araştırma ve oylamalarla Türkiye’nin en çok güvenilen 10 ismi belirlendi.

Genellikle, gençlerin rağbet ettiği bu araştırma ve oylama da televizyon, sinema ve şov dünyasından ünlü simalar yer alıyor. Listemize başlamadan önce belirtmemiz gerekiyor ki, heyecanı arttırmak için sıralamaya 10. Sıradan başlayacağız.

10. Acun ILICALI

Şimdilerde Medya Patronu olarak bilsek bile Türkiye’yi tanıştırdığı yarışma ve televizyon programları formatıyla bilinen Acun ILICALI, listeye bu sene 10. sıradan giriş yapıyor. Kendine ait kanallar başta olmak üzere, Türk televizyonculuğunda özgün yapımlarla senelerdir eğlencenin yön veren ismi Ilıcalı, Türk halkının en çok güvendiği 10.isim.

9. Haluk BİLGİNER

Sinema ve dizi dünyasının en çok aranan, yapımları izlenme rekorları kıran ve ülkemizi yurtdışında da başarıyla temsil eden Haluk BİLGİNER, bu seneki sıralamada 9. sırada yer alıyor. Hayatımızda Sitcom dizisi Tatlı Hayat ile yer almaya başlayan, ama hem sesi ile reklamlarda hem oyunculuk kalitesi ile ünü ülkemizin de dışına çıkan Bilginer, Türk halkının en çok güvendiği 9. kişisi.

8. Aras Bulut İYNEMLİ

Özellikle Çukur dizisinde canlandırdığı karakter ile dikkatleri üzerine çeken, sonrasında milyonlarca kişinin beğenerek izlediği sinema filmlerinde her rolün hakkını layıkıyla veren Aras Bulut İYNEMLİ, bu seneki listede kendine yer bulmayı başarıyor. Türk halkının en çok güvendiği 10 kişi arasından 8. sırada yer alan İynemli, sıralamaya yeni giren ünlülerden biri aynı zamanda.

7. Binnur KAYA

Canlandırdığı karakterlerle öylesine özdeşleşiyor ki, bir sonraki karakterinde üzerinden o rolü atması bizlerin gözünde biraz uzun sürüyor. O yüzden, Binnur KAYA listede yer alan 3 kadın isim arasında bu yeri kesinlikle hak ediyor. Güldürebilen, dramatik karakteri ile bizi birbirinden değişik ruh hallerine sokabilen Kaya, Türk halkının en çok güvendiği 7. kişi olarak listedeki yerini alıyor.

6. Ezgi MOLA

Listenin bir diğer kadın ismi Ezgi MOLA, efsaneleş filmlerdeki ve her bölümü izlenme rekorları kıran dizilerin vazgeçilmez ismi olarak listedeki yerini hak ediyor. Sosyal medyada, televizyon dünyasında ve sosyal hayattaki aktifliği sayesinde, hayranlarıyla sürekli iletişimde kalmayı seven Mola, Türk halkının en çok güvendiği 10 kişi arasından kendine 6. sırada yer buluyor.

5. Beyazıt ÖZTÜRK

Türk halkının senelerdir televizyon dünyasında farklı alanlarda en beğendiği isim Beyazıt ÖZTÜRK, bu listede kendine yer bulmasını biliyor. Şov dünyasının hala en sevilen isimleri arasında yer alan Öztürk, Türk halkının en çok güvendiği 10 kişilik listenin ortasından yani 5. sırasından yine kendine yer buluyor.

4. Şener ŞEN

Türkiye’de gerçek anlamda yaşayan bir efsaneden söz edilse, ilk akla gelecek isimlerden biri olan Şener ŞEN, bu listede de yerini alıyor. Çocukluğu onunla geçen ve o çocukların çocuklarının da izleme şansı yaşadığı büyük isim Şener, Türk halkının en çok güvendiği 10 kişilik listede 4. Sırada yerini alıyor. Büyük üstadı saygıyla selamlıyoruz.

 

3. Kenan İMİRZALIOĞLU
Miroğlu efsanesi! Hayatımıza girdiği Deli Yürek dizisinden sonra, birçok dizi ve sinema filminde rol alan Kenan İMİRZALIOĞLU hem yakışıklılığı hem de efendiliği ile milyonların gönlünde taht kurmayı başardı. İmirzalıoğlu, Türk halkının en çok güvendiği 10 isim arasından ilk 3’te 3. sıradan yerini alıyor ve daha da bunu koruyacağa benziyor.

2. Müge ANLI

Televizyon hayatına magazin programları ile başlayan ama sonrasında yaptığı reality programları ile Türk halkının gönlünde taht kuran Müge ANLI, Türk halkının en çok güvendiği 10 isim arasından 2. sırada yerini alıyor. Gündüz kuşağı programlarıyla Türkiye’de yaşanan birçok esrarengiz olayın sır perdesini aralayan Anlı, kendisine duyulan güvenin karşılığını veriyor gibi. Siz ne dersiniz?

1. Haluk LEVENT

Geldik listenin 1 numarasına! Birçoğunuzun da aklından geçtiği gibi, Türk halkının en çok güvendiği 10 isim arasından 1. sırada son senelerde kendine sağlam bir edinen Haluk LEVENT, listenin yine bir numarası! Levent, öncülüğünü ettiği Ahbap platformu ile sosyal medya ve televizyonlarda yardımlaşma ve doğa koruyuculuğu profili ile hem listelerde hem de gönüllerde yerini almasını biliyor.

 

Listede henüz ismi olmasa da birçok televizyon dünyasının ünlü ismi söz konusu güven olunca elbette akıllara geliyor. Fakat yediden yetmişe Türk halkı, en çok güvendiği 10 kişi için kararını bu şekilde verdi. Siz ne düşünüyorsunuz?

 

Başa dön tuşu