SİYASET

Meral Akşener’in oğlu kim? Fatih Akşener ne iş yapıyor!

İyi Partili Ümit Dikbayır’ın son dakika açıklamarı gündem oldu. Seçim kampanyası bütçesinin 340 milyon TL olduğunu ifade eden ve bu kampanyayı Meral Akşener’in elektrik mühendisi olan oğlunun yönettiği iddia eden Dikbakır sert açıklamalarda bulundu.

Ümit Dikbayır: “Kampanyayı Fatih Akşener yönetti”

Seçim bittiği gün kampanya ekibine para vermem lazım diyen Ümit abi diyerek yanına Fatih Akşener’in geldiğini ifade eden Dikbakır ” Elinde 7 8 tane İyi Parti poşetiyle Her birinin üzerinde 200 bin TL olan poşetleri ekibine dağıttı” diyerek açıklamalarda bulundu. “Para kimin, kime veriyorsun” diyerek paranın kaynağının da araştırılmasını istedi.

Meral Akşener ve Fatih Akşener konuyla ilgili henüz açıklama yapmazken, Meral Akşener’in oğlu kim? Fatih Akşener ne iş yapıyor aramaları popüler oldu.

Meral Akşener’in oğlu kim?

Meral Akşener’in oğlu Fatih Akşener’dir. 1984 doğumlu Fatih Akşener Türkiye’nin en prestijli üniversitesinde ekonomi bitirdi.

Fatih Akşener kimdir?

1984 doğumlu olan Fatih Akşener, Meral Akşener ve Tuncer Akşener’in oğludur. Boğaziçi Üniversiteis Ekonomi bölümü mezunu olan Akşener “Koç Üniversitesi İşletme yüksek lisans” programını bitirdi.

2008 yılında Mercedes’te Ar-Ge mühendisi olarak çalışan Akşener, 2012 yılında Türk Telekom’a girdi ve 2015 yılına kadar çeşitli pozisyonlarda çalıştı. 2017 yılına kadar KWORKS- Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi’nde program Koordinatörü olarak çalıştı.

2017 yılında kendi kurduğu Crafin İnnovation Consulting girişimine başladı ve bu şirkette danışmanlık hizmeti veriyor.

Başa dön tuşu