MEDYA

Tüyler diken diken oldu gözyaşları durmadan aktı! Gönül Dağı yeni sezona duygu dolu bir bölümle başladı

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı yeni sezona dün akşam itibariyle başladı. Gönül Dağı'nda Dilek'in ölümü sonrasında yaşanacaklar merak ediliyordu. Yeni sezonun ilk bölümünde tüyler diken diken oldu, gözyaşları durmadan aktı işte gönül Dağı'nın son bölümünde yaşananlar…

TRT 1 ekranlarında Berk Atan’ın başrollerinde bulunduğu Gönül Dağı dizisi yeni sezonda dün akşam itibariyle start verdi. Dilek öldükten sonra Taner’in ne yapacağı izleyiciler tarafından merak ediliyordu. Gönül Dağı Dün akşam öyle bir bölümle ekranlara geldi ki ekran başında izleyenleri gözyaşlarına bir dakika bile hakim olamadı. Dilek’in ölümünün ardından Taner’in yaşadığı acı, herkesi ağlatırken tüm Gedelli adeta yasa büründü.

Merakla beklenen Gönül daha yeni sezon dün akşam itibariyle başladı. Dilek’in ölümü sonrasında Gedelli de yaşanacaklar izleyiciler tarafından merak ediliyordu. Beklenen bölüm Türkiye’yi ekran başına kilitlerken sosyal medyanın da gündemine oturdu. Taner’in yaşadığı büyük acı, tüm Gedelli’nin büründüğü Matem havası Tüm gece boyunca sosyal medyada en çok konuşulanları arasında yer aldı. Dün gece Twitter’da #GönülDağı ve #DilTan etiketi resmen Paylaşım rekoru kırdı. Peki Gönül Dağı son bölümde neler yaşandı?

Taner’in büyük acısı herkesi gözyaşlarına boğdu

Gönül Dağı yeni sezona bir yana eksik başladı. Hatırladığınız üzere Gönül Dağı’nın sezon finali bölümünde Dilek Hayatını kaybetmişti. Bebeğini dünyaya getirdikten sonra yaşamını yitiren Dilek arkasında büyük bir acı bırakmıştı. Gönül Dağı’nın yeni bölümüne Taner’in ve Dilek’in annesi Gülsüm’ün acısı damga vurdu. En büyük acıyı onlar yaşasa da tüm Gedelli Dilek’in gidişinden sonra toparlanamadı.

Sevdiğini yeniden görmek için Zaman Makinesi yapacak

Taner amcaoğulları ile birlikte Bugüne kadar hep uçak yapma sevdasında Haydi. Ancak Dilek’in ölümü sonrası Taner’in amacı da değişti. Taner’e artık sevdiğini yeniden görebilmek için Zaman Makinesi yapmak istiyor. Elbette amcaoğulları Bu amaç uğruna yine hep beraber çalışıyor.

Berk Atan’ın performansı tam not aldı

Gönül Dağı’nın yeni sezon ilk bölümü ile dün akşam ekranlara gelirken özellikle Taner karakterine hayat veren Berk Atan’ın performansı izleyicilerden tam not aldı. Dilek’in Taner’in yaşadığı acıyı Ekrana çok güzel aktaran Berk Atan Gece boyunca sosyal medya kullanıcılarından övgü dolu yorumları aldı. İlk bölümü ile gözyaşlarına boğan Gönül Dağı’nın yeni bölümleri de sabırsızlıkla bekleniyor.

Başa dön tuşu