MEDYA

TV tarihinde böyle rezalet görülmedi! Esra Erol’a tepkiler çığ gibi büyüyor: Böyle bir olay ekrana taşınır mı?

Televizyon ekranlarında bugüne kadar birçok Rezalet olayı gördük ancak böylesi ilk kez oluyor. 60 yaşındaki Emine, eşini ve torunlarını bırakarak 44 yaşındaki Serkan’a kaçtı. Esra Erol’da programında gündeme gelen olay büyük tepki çekti.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında her gün izleyici karşısına çıkan olaylar ağızları Açık bırakıyor. Bugüne kadar birçok tepki çeken olayla karşılaştık Ancak bu defa öyle bir olay gündeme geldi ki herkes şaşkına döndü. 60 yaşındaki Emine, eşini çocuklarına ve torunlarına bırakarak 44 yaşındaki Serkan’a kaçtı. Daha önce defalarca eşini aldattığı da ortaya çıkan Emine, çocuklarının tüm ısrarlarına rağmen geri dönmeyi kabul etmedi. Canlı yayına katılan 60 yaşındaki Emine, Kaçış hikayesine çok sayıda yalan eklerken gelinini söyledikleri ise herkesi şaşkına çevirdi.

ATV’de Esra Erol’un sunumu ile hafta içi her gün ekranlara gelen Esra Erol’da programına başvuran Ahmet amca, 60 yaşında 7 torun sahibi olan eşi Emine’nin 44 yaşında bir birine kaçtığını iddia etmişti. Eşine geri dön çağrısı yapan Ahmet amca, gözyaşlarına boğulurken Serkan’ın ağabeyi telefonla canlı yayına bağlanmış ve Emine hanımın kendi yanlarında hasta olan annelerine bakmak için bulunduğunu iddia etmişti. Ancak çok geçmeden Emine Hanımın gelini de telefona bağlandığı nokta kayınvalidesinin daha önce kendisine ve eşine Serkan’a aşık olduğunu söylediğini belirten gelin, Bunun ilk aldatma olayı olmadığını da öne sürdü.

AŞIK OLDUM DEYİP ŞAKA YAPTIĞINI SÖYLEDİ

Hemen ardından Emine Hanım Esra Erol’da programının canlı yayınında geldi. Adana’da Serkan’ın yanında olduğunu kabul eden Emine Hanım aralarında bir duygusal bağ olmadığını iddia ederek sadece annesine baktığını öne sürdü. Ancak Emine hanımın oğlu ve gelini ısrarla annelerinin daha önce kendilerine Serkan’a aşık olduğunu anlattığını söyledi. 60 yaşındaki Emine teyzenin kaçtığı 44 yaşındaki Serkan da dün canlı yayına bağlandı. Emine Hanım ile aralarında bir ilişki olmadığını üstüne basa basa söyleyen Serkan telefonla daha önce defalarca konuştuklarını kabul etti.

AKRABA OLDUKLARINDAN KARDEŞLERİNİN HABERİ YOK

Emine Hanım Serkan ile akraba olduklarını o yüzden yanına güvenerek sığınmak için gittiğini iddia etti ancak Emine hanımın kardeşleri böyle bir akrabalıktan haberdar değil. Ahmet amca ise eşinin kendisini aldattığından emin. Ahmet amca, boşanmayı kabul ediyor ancak eşinin çocuklarının yanına dönmesini ve onların yanında güvende olmasını istiyor. 41 yıllık Evliliğinde eşinin hiçbir zaman üzülmediğini görürsen Ahmet amcayı çocukları da doğruluyor. Çocukları da ısrarla annelerinin evlerine dönmesini istiyor fakat Emine Hanım Adana’da Serkan’ın yanında kalmak istediğini söylüyor.

Başa dön tuşu