MEDYA

Ufuk Beydemir Ne Anlatmaya Çalıştı Kimse Anlamadı? Sefo Kavgası Büyüdü!

Ufuk Beydemir'in 12 yaşındaki çocuğu hedef aldığı tweetler sosyal medyayı salladı!

Ataşehir’deki konserinde rapçi Sefo sosyal medya fenomeni 12 yaşındaki Fevzi ile Isabelle şarkısını söyledi.

Söylediği “Yavrum nerdesin” şakıyla kısa sürede sosyal medyada fenomen olan 12 yaşındaki Fevzi Kaan, rapçi Sefo’nun Ataşehir konserinde sahneye çıktı.

Ünlü rapçi Sefo 12 yaşındaki Fevzi’yi sahnesine davet ederek İsabella şarkısını beraber seslendirdi. Bu anlar ortaya eğlenceli görüntüler çıkarırken şarkıcı Ufuk Beydemir’den ilginç bir tepki geldi.

Ufuk Beydemir sosyal medya hesabından Sefo’yu eleştirince tepki üzerine tepki aldı. Ünlü rapçi Sefo’ya hayran olan 12 yaşındaki Fevzi Kaan’nin, Sefo’nun davetiyle sahneye çıkarılıp Isabelle şarkısını söylemesini eleştiren Beydemir’e anlam verilemedi.

Ufuk Beydemir, attığı tweete “Seviye bu. Prim yapan bu.” yazarak şaşırttı. Beydmir’e daha önce bir çocuğun yazdığı “Ben bir kek miyim” şiirini şarkıya dönüştürerek kastığı prim hatırlatıldı. Kullanıcılar Beydemir’e “Resmen 12 yaşındaki çocuğun gördüğü ilgiyi kıskanmış” diye yazdı.

Rapçi Sefo’da Beydemir’e cevap verince ortalık karıştı. Sefo’ya yanıt veren Beydemir 12 yaşındaki çocuk için “kula tırmalayan” kelimesini kullanınca iyice şimşekleri üzerine çekti..

Başa dön tuşu