MEDYA

Ertan Saban’ın Eşi Ebru Özkan’a Yaptığı Yorum Olay Oldu!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yıldızı Ertan Saban eşi Ebru Özkan'ın gönderisine yaptığı yorumla gündem oldu

ATV’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinin başarılı oyuncusu Ebru Özkan dizinin fragmanı paylaştı. Eşi Ertan Saban’dan yorum gecikmedi.

Show Tv’nin bu yaza damga vuran dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başrol oyuncusu Ertan Saban eşi Ebru Özkan’a aşkını öle bir ilan etti ki sosyal medya yıkıldı. Bu yazın en çok izlenen dizisi olma başarısını sürdüren Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yıldızı Ertan Saban’dan kendisi gibi oyuncu olan eşi Ebru Özkan’a ilanı aşk!

Hekimoğlu dizisinde canlandırdığı Başhekim İpek karakteri ve Timuçin Esen ile uyumu ile büyük beğeni toplayan Ebru Özkan yeni sezonda ATV’nin başrolünde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinde boy gösterecek.

Başarılı oyuncu Ebru Özkan ATV’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinin ilk bölüm tanıtım fragmanını sosyal medya hesabından paylaşınca eşi Ertan Saban’dan yorum gecikmedi. Ertan Saban fragmanda başarılı oyuncu Ebru Özkan’ın söylediği “Benim yangınımı harlama” cümlesine karşılık olarak “Senin Yangının Benim” diye yorum yazdı. Ertan Saban’ın bu eğlenceli yorumuna kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Başa dön tuşu