SARIÇAM

Uludağ, muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Bilal Uludağ, muhtarların sorunlarını dinleyerek, bundan böyle sık sık bir araya gelerek, Sarıçam’ın problemleriyle ilgili karşılıklı olarak değerlendirme yapacaklarını ifade etti.

Sarıçam Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Bilal Uludağ, muhtarların aynı zamanda kendilerinin iş arkadaşları olduğunu belirterek, yapılan çalışmalarda önemli bir yere sahip olduklarını kaydetti. Uludağ,” Sizlerden gelecek talepleri her zaman çözmek için çalışıyoruz. Bizler sizlerle beraber Sarıçam’a hizmet ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Siz muhtarlar demokrasinin temel taşlarısınız. Sorunlarınız için her zaman çözüm üretmeye hazırız.” diye konuştu.

Bilal Uludağ, muhtarlara takıldıkları konularda yardımcı olabilmeleri için Belediye bünyesinde Muhtarlıklar Müdürlüğü bulunduğunu hatırlatarak, bu müdürlükleri aracılığıyla da sorunların kendilerine daha kolay iletilebileceğini kaydetti. Uludağ,” Müdürlüğümüz hizmet noktasında takıldığınız konularda sizlere yardımcı olacak. Sarıçam’da yaşam kalitesini daha da yükseltmek adına elbirliğiyle çözümler üreteceğiz. Bu anlamda da yapılanlara sahip çıkmalıyız. Belediyemizin mali disiplinini bozmadan çalışmalarımız devam ediyor. Hepiniz bizim için değerlisiniz. Ayırım gözetmeksizin hizmetlerimizi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  konuşmasının ardından ise toplantıya katılan  mahalle muhtarının talep ve isteklerini dinledi.  Toplantıya Başkan Uludağ ve muhtarların yanı sıra Başkan Yardımcıları ile birim müdürleri de katıldı.

Başa dön tuşu