GENEL

Ümit Özdağ Süleyman Soylu ile ilgili paylaştığı videoda ateş püskürdü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yıldızı bir türlü barışmayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, geçtiğimiz günlerde kendisine ‘Amerika’nın aparatı’ ifadelerini kullanan Soyludan bu sözleri kanıtlamasını istemiş ve 1 hafta süre vermişti. Verdiği sürenin dolduğunu ve saat 21.00’i işaret eden Özdağ, paylaştığı videoda Bakan Soylu’ya ateş püskürdü. Söz konusu videoda İçişleri Bakanı’na seslenen Özdağ, ‘Verdiğim 1 hafta sürede ne yaptın Süleyman?’ ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi’nin sığınmacılar konusunu gündeme getirmesinden ve Zafer Partisi’nin Türk halkının desteğini her geçen gün daha fazla almasından rahatsız olduklarını söyleyen Özdağ, ‘Bu kavga benimle Soylu arasında kişisel bir kavga değil. Bu, Zafer Partisi ve Zafer Partisi’nin politikalarına gerçekleştirilen bir saldırı’ dedi. Ümit Özdağ’ın saat tam 21.00’de paylaştığı video sosyal medyanın da gündemine oturdu.

‘OPERASYON ÇOCUĞUDUR’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki tartışma devam ediyor. İki isim arasında zaman zaman tansiyon bir hayli yükselirken geride bıraktığımız haftalarda Özdağ, Bakan Soylu ile telefonda küfürleştiklerini öne sürmüştü. Bu iddialar üzerine açıklama yapan İçişleri Bakanı Soylu, ‘Gündeme gelmek için yalan dezenformasyonuna devam ediyor. Amerika’nın aparatıdır. Operasyon çocuğudur. Hangi pozisyonu aldıkları apaçık ortadadır. Milletimiz itibar etmesin’ demişti.

‘SANA 1 HAFTA SÜRE VERİYORUM’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarının ardından 16 Eylül 2022 tarihinde sosyal medya hesabından bir video paylaşan Ümit Özdağ, Soylu’ya bu sözlerini kanıtlaması için 1 hafta süre verdiğini söyledi. Özdağ videosunda, ‘Sana bir hafta süre. Bekleyeceğim, bu iddianı kanıtlaman gerekiyor’ demişti. Bir haftanın dolmasıyla birlikte bu akşam yeni bir paylaşım yapan Zafer Partisi Genel Başkanı, saat 21.00’i işaret etti ve saat tam 21.00’de sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

‘GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ’

Sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik bir video paylaşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ‘’Zafer Partisi’nin her geçen gün Türk halkının desteğini daha fazla almasından çok rahatsız oluyorlar. Özetle bu kavga benimle Soylu arasında kişisel bir kavga değil. Bu, devlet araçları kullanılarak Zafer Partisi’ne ve Zafer Partisi’nin politikalarına karşı gerçekleştirilen bir saldırı. Türkiye’nin ‘göçmenistan’ olmasına ve iç savaşa sürüklenmesine karşı çıkan Zafer Partisi’ni terörize ederek susturma çabası içindeler. Susmayacağız. Korkmayacağız. Geri adım atmayacağız’ dedi. Özdağ’ın paylaştığı video kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenirken sosyal medyada da gündem oldu.

 

Başa dön tuşu