GENEL

Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu paylaşımı: Telefonda küfürleştik

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında sular durulmuyor. Daha önce de karşı karşıya gelen iki isim arasında yine tansiyon yükseldi. Özdağ, Soylu ile telefonda küfürleştiklerini iddia etti. Ümit Özdağ’ın Bakan Soylu paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Süleyman Soylu ile telefonda küfürleştiklerini söyleyen Özdağ’dan zehir zemberek açıklamalar geldi.

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın hedefinde yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu vardı. Bakan Soylu ile telefonda küfürleştiklerini öne süren Özdağ, ‘Korkak iftiracı’ sözleriyle Soylu’ya yüklendi. Özdağ’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama kısa sürede gündem olurken konuyla ilgili yorum yağdı.

‘TELEFONDA KÜFÜRLEŞTİK’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefonda küfürleştiklerini iddia etti. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşıma yer veren Özdağ, ‘Süleyman Soylu, biraz önce telefonda benim sana iftira attırma mesajı atmam üzerine senin başlattığın bir küfürleşme yaşadık. Karşıma çıkacağını söyledin. Hadi bakalım. Yeri ve zamanı sen belirle. En son ben belirlediğim zaman kaçmıştın. Hadi görelim yüreğini korkak iftiracı.’ ifadelerine yer verdi.

SOYLU-ÖZDAĞ ARASINDA SULAR DURULMUYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında sular durulmuyor. Sık sık karşı karşıya gelen ve geçtiğimiz aylarda da aralarında tansiyon bir hayli yükselen iki isim bir kez daha karşı karşıya geldi. Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Bakan Soylu ile telefonda küfürleştiklerini belirten bir paylaşım yaptı. Soylu’ya ağır sözlerle yüklenen Özdağ, ‘Korkak iftiracı’ ifadelerine yer verdi. Özdağ’ın bu paylaşımına henüz Bakan Soylu’dan herhangi bir yanıt gelmezken iki isim arasındaki gerginliğin ardından gözler Bakan Soylu’ya çevrildi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NA YÜRÜMÜŞTÜ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki gerginlik geçtiğimiz Mayıs ayına dayanıyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında Bakan Soylu’nun kendisine ‘Soros çocuğudur’ demesi üzerine Soylu’ya meydan okuyan Özdağ, İçişleri Bakanlığı önüne yürümüştü.

Başa dön tuşu