MEDYA

Ünlü Erkek Oyunculara Video Şantajı!

Ünlü oyuncu Kubilay Aka özel görüntülerinin ifşa korkusuyla şantajcılara 40 bin dolar verdi!

Ünlü isimlerin DM ifşası yerini özel video ifşalarına bıraktı. Olayın son kurbanı da genç oyuncu Kubilay Aka odu!

Ünlüler dünyasında yine bir şantaj olayı yaşandı. Çukur dizisiyle parlayan genç oyuncu Kubilay Aka özel görüntülerinin ifşa korkusu nedeniyle şantajcılara 40 bin dolar kaptırdı. Şantajcılar Kubilay Aka’ya ulaşarak genç oyuncunun müstehcen fotoğraf ve videolarını ifşalayacaklarını söyleyerek 40 bin dolar istedi.

Şantajcıların Kubilay Aka’ya ‘Senin aile hayatını bitireceğim’ diyerek 60 bin dolar daha para istediği öğrenildi. Ancak Kubilay Aka bu kez şantajcılara istediğini vermedi ve savcılığa şikayette bulundu. Kubilay Aka’nın ilk olarak telefonuna mesaj geldiği, mesajda oyuncuya ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğraflar ve cinsel ilişki videolarının olduğu öğrenildi. Şantajcılar bu video ve görüntüleri sosyal medyada ifşa edeceğini söyleyerek oyuncudan 40 bin dolar para istedi.

AİLE HAYATINI BİTİRECEĞİM TEHDİDİ SON NOKTA OLDU!

Ünlü oyuncu da korkarak kendisine gönderilen banka hesabına şantajcıların istediği parayı gönderdi. Ancak şantajcılar durmadı ve ünlü oyuncuya geçtiğimiz günlerde yeniden mesaj gönderdi. Şantajcılar bu defa ünlü oyuncudan 60 bin dolar para istedi.

Ancak oyuncu bu fotoğrafların kendisine ait olmadığını söyledi ve parayı vermeyi reddetti. Şantajcılar bu sefer oyuncunun ev adresine kadar kişisel bilgilerini mesaj olarak gönderilip “Senin aile hayatını bitireceğim. kariyerinde noktalanacak” diye tehdit etti.

Oyuncu bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Başa dön tuşu