MEDYA

Ünlü İsimler Onur Şener Cinayeti İçin Ayaklandı!

Müzisyen Onur Şener'in 3 şahıs tarafından istedikleri şarkıyı bilmediği için öldürülmesi sonrası ünlü isimler öfke kustu

Ankara’da bir eğlence mekanında müzisyen Onur Şener devlet bürokratı olduğu öğrenilen şahıslar tarafından istedikleri şarkıyı bilmediği için öldürüldü.

Bir kız çocuğu babası olan Onur Şener mekan gelen bir gruptan 3 kişinin kendisine çıkışta pusu kurması sonucu yüzü ve boğazı cam parçalarıyla kesilerek öldürüldü. Haluk Levent hasta ruhlu katil 3 şahsın kimliklerini açıkladı. Katillerden Ali G, Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığı’nda bürokrat, katil İlker K aynı bakanlıkta müfettiş ve katil Semih S.’nin ise kamu savunma şirketi TAİ’de mühendis olduğu öğrenildi.

Onur Şener cinayeti sosyal medyadan büyük yankı buldu. Kullanıcılar bu cinayete öfke dolu paylaşımlarla isyan etti. Ünlü müzisyenler de Onur Şener cinayeti için öfkelerini gizleyemedi.

Gülben Ergen’den arka arkaya tweetler!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, müzisyen Onur Şener’in akıl almaz nedenle hem de bürokratlar tarafından öldürülmesine isyan etti. Ergen Twitter sayfasından şu paylaşımları yaparak tepki gösterdi;

Gökhan Özoğuz’dan isyan dolu paylaşım!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan müzisyen Gökhan Özoğuz’da Onur Şener cinayetine tepki gösterdi;

Demet Sağıroğlu’da Onur Şener cinayeti için sert tepki gösteren isimlerden biriydi;

 

Başa dön tuşu