MEDYA

Ünlü oyuncudan Adana’da gece yarısı otelde skandal taşkınlık! Kadın oyuncuya küfürler yağdırdı, oteli birbirine kattı

Magazin dünyasını sarsacak skandal haber Adana’dan geldi. O ünlü Oyuncu Adana’da Bir otelde taşkınlık çıkardı. Ortalığı birbirine katan oyuncu aynı zamanda yine çok ünlü bir kadın oyuncuya da küfürler yağdırdı.

Şu sıralar Şahmeran dizisinin çekimleri nedeniyle Adana’da bulunan ünlü oyuncu Burak Deniz büyük bir skandala imza attı. Serenay Sarıkaya ile başrolleri paylaştığı dizinin çekimleri için kentte bulunan oyuncu Gece saatlerinde Sheraton Otel’e gitti. Otelde taşkınlık çıkaran Burak Deniz aynı zamanda restoranda bulunan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya da küfürler yağdırdı. Ünlü oyuncu Burak Deniz’in alkollü olduğu iddia edilirken skandal olay Oteli birbirine kattı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre skandal olayın kahramanı ünlü oyuncu Burak Deniz. Serenay Sarıkaya ile başrollerini paylaştığı Şahmaran dizisinin çekimleri için şu sıralar Adana’da olan Burak Deniz Dün Gece saatlerinde Sheraton Oteli birbirine kattı. İddiaya göre dün gece yarısı otele gelen Burak Deniz, Altın Koza Film Festivali nedeniyle kentte bulunan Nilperi Şahinkaya sevgilisi Emre Yusufi ile birlikte oturduğu masaya birkaç defa gidip geldi. Alkollü olduğu iddia edilen Burak Deniz masada taşkınlık çıkarınca ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya kalktı.

ARKASINDAN KÜFÜRLER YAĞDIRDI

Görgü tanıklarının ifadelerine göre Nilperi Şahinkaya’nın masadan kalkması üzerine daha da sinirlenen Burak Deniz, ünlü oyuncunun arkasından küfürler yağdırdı. Nilperi Şahinkaya “S…ktir git… o…pu” gibi ifadeler kullanan Burak Deniz’in alkollü olduğu öne sürüldü. Küfürler üzerine Nilperi Şahinkaya sevgilisi Emre Yusufi, Burak Deniz’in üzerine yürüdü. Ancak araya girenler kavganın büyümesini engelledi. Burak Deniz bu sırada da tahrikleri ne devam ederek bu defa Yusuf hakaret etmeye başladı.

DAHA ÖNCEDEN TANIŞMIYORLARDI

Otel yetkilileri ve çevrede bulunanlar Burak Deniz’i otelden uzaklaştırdı. Alınan bilgiye göre Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi’yi daha önceden hiç tanımayan Burak Deniz’in Neden böyle bir şey yaptığını kimse anlam veremedi. Olayın ardından Emre Yusufi’nin otelin güvenlik kamerası kayıtlarını istediği iddia edildi. Konu ile ilgili taraflardan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Başa dön tuşu