SEYHAN

Uzakdoğu sporcularının yüzme mutluluğu

Seyhan Belediyesi, sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor. Spor Okullarında, Uzakdoğu sporları eğitimi alan kursiyerler bir yandan da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile gerçekleşen ortak proje kapsamında Atatürk Yüzme Havuzu’nda yüzme eğitimi alıyor.

BİNLERCE ÇOCUĞUMUZ EĞİTİM ALMAKTA

Seyhan Belediyesi’ne ait spor tesislerinde binlerce çocuğun değişik branşlarda uzman eğitmenler nezaretinde kurs aldığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, “ Uzakdoğu sporlarında yer alan sporcularımıza kendi branşlarında verilen eğitimin yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile ortak gerçekleştirilen proje ile yüzme Atatürk Yüzme Havuzu’nun kapılarını çocuklarımıza açan  İl Müdürümüz Muzaffer  Çintimar ve emek sarf eden hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

AMACIMIZ BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEK

Amaçlarının başarılı sporcular yetiştirip Türk sporuna kazandırmak olduğunu belirten Başkan Akay,  “Tüm şartları zorlamaktayız. Çocuklarımızın bizler için çok büyük bir önem taşımaktadır. Önümüzdeki süreç içerisinde de spora olan desteklerimiz ve yapacağımız projeler ile farkımızı hissettirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

GÜDER’DEN, BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR

Seyhan Belediyesi Spor Okulları’nda, Uzakdoğu Sporları Eğitimi veren Antrenör Hasan Güder de, “Muay-Thai ve Wushu branşlarında eğitim veriyoruz. Sporcu sayımız her geçen gün artmakta. En büyük şansımız, sporcu bir belediye başkanına sahip olmak. İlgi ve desteğinden dolayı tüm sporcularım adına Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başa dön tuşu