GENEL

Uzaktan eğitim sırasında mikrofonu açık unutan Merve cinsel ilişkiye girdi, sesini herkes duydu

Bir kız öğrencinin uzaktan eğitim sırasında mikrofonu açık unutarak cinsel ilişkiye girdiği anlarda tüm öğrencilerin ve öğretmeninin sesini duyduğu anlar sosyal medyada gündem oldu. Merve isimli bir kız öğrencinin online eğitim esnasında mikrofonunu açık unutması ve cinsel ilişkiye girdiği anlarda öğretmenin uyarılarını duymaması sonucunda ilginç anlar yaşandı. Öğrencinin cinsel ilişki sırasında mikrofonu açık olduğu için sesi herkes tarafından duyuldu.

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde online ders sırasında yaşanan ilginç anlar yer alıyor. Uzaktan eğitim sırasında bir öğretmenin mikrofonunu açık unutan ve canlı ders sırasında cinsel ilişkiye giren öğrencisine sesini duyurmaya çalıştığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyaya düşen ilginç video binlerce kez izlenirken görüntülerle ilgili de yorum yağdı. Videodaki öğretmenin öğrencisine ‘Merve mikrofonun açık Merve’ diye seslenerek uyarmaya çalıştığı anlar gündeme yerleşti.

UZAKTAN EĞİTİM SIRASINDA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ

Uzaktan eğitim sırasında cinsel ilişkiye giren ve bu anlarda mikrofonunu açık unutan Merve isimli bir kız öğrenci sosyal medyanın gündemine oturdu. Öğretmeninin uyarılarını duymayan ve mikrofonunun açık olduğunu fark etmeyen Merve’nin sesi derste olan tüm öğrenciler tarafından duyuldu.

MİKROFONU AÇIK KALDI

Öğretmenin öğrencilere online olarak ders anlattığı anlarda bir kız öğrencinin mikrofonunun açık kalması ve mikrofonunun açık olduğunu fark etmeyen öğrencinin ders sırasında cinsel ilişkiye girmesi ortaya ilginç görüntüler çıkardı. Sesi öğretmeni ve dersteki diğer öğrenciler tarafından duyulan Merve isimli öğrenci öğretmeninin ve diğer arkadaşlarının uyarılarını duymadı. Öğretmen, kız öğrenciye defalarca mikrofonunun açık olduğuna dair uyarılar yapsa da bir işe yaramadı. Bu anlarda araya giren bir erkek öğrenci ise ‘Öğretmenim yayını kapatalım isterseniz’ dedi ve bu cümlenin ardından video kaydı sona erdi.

Başa dön tuşu