GENEL

Vadi İstanbul AVM’de silahlı çatışma: Yaralılar var

İstanbul’un göbeğinde AVM’de iki grup arasında çıkan silahlı çatışma güvenlik kameralarına an be an yansırken çıkan çatışmada yaralılar olduğu bilgisine ulaşıldı. Büyük korku ve paniğin yaşandığı anlarda iki grup arasındaki tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü ve silahların çekildiği görüldü. İki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada 5 kişi yaralandı.

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan çatışma anı çevredekilere de büyük korku ve panik yaşattı. Saat 20.00 sularında meydana gelen olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edilirken yaralıların olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldığı bilgisine ulaşıldı.

AVM’DE SİLAHLI KAVGA

İstanbul Sarıyer’de Vadi İstanbul AVM’nin kafesinde iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Aralarındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönen iki grup arasında silahlar konuştu. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada yaşanan silahlı çatışmada 5 kişinin yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

1’İ AĞIR 5 YARALI

AVM’nin kafesinde iki grup arasında henüz neden çıktığı bilinmeyen tartışma kavgaya dönüştü. Silahların konuştuğu kavga güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken çevredeki vatandaşlar da büyük korku ve panik yaşadı. 5 kişinin yaralandığı olayı ihbar alan sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine intikal etti. Yaralılardan 4’ünün Azerbaycan, 1’inin ise İran uyruklu olduğu öğrenildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edilen yaralılardan 1’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

SİLAHLARINI ÇEKİP ATEŞ AÇTILAR

Silahlı kavganın yaşandığı AVM’de incelemelerine devam eden polis ekipleri diğer şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan AVM2de yaşanan silahlı kavga sırasında çevredeki vatandaşların korku ve panik anları hem güvenlik hem de cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde kafenin içindeki bir grubun ilk olarak aralarında sözlü tartışma yaşadığı daha sonra tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle silahlarını çekip sağa sola ateş etmeye başladıkları görüldü. Silahlı çatışma anında vatandaşların korku ve panik içinde sağa sola kaçıştığı ve masaların altına girerek kendilerini korumaya çalıştıkları da görüntülere yansıdı.

 

Başa dön tuşu