VALİLİK

Vali Demirtaş’a “Kutlu Doğum Haftası” Ziyareti

İl Müftüsü Hasan Çınar beraberindeki heyet ile birlikte ziyaret ettiği Vali Mahmut Demirtaş’a haftası boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi vererek, bu yıl kutlanacak haftanın temasının ‘Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” olduğunu söyledi.

 

Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti belirten Vali Demirtaş, düzenlenecek etkinlikle ile Kutlu Doğum Haftası’nın öneminin vatandaşlara en güzel şekilde anlatılması gerektiğini söyledi.

 

Vali Demirtaş, “Kutlu Doğum Haftası” boyunca vatandaşlara birliğin, beraberliğin ve kardeşlik duygularını içinde barındıran güven ortamını iyi bir şekilde aktarılarak, “Hz. Peygamber efendimizin yaşamış olduğu dönemde insanlığı nasıl bir arada tutup, insanların bir birlerine olan sadakatini ve kardeşliğini yaşama geçiriş yönlerini vatandaşlarımıza anlatarak, bu duyguların hayata geçtiğinde ne kadar zor görünen meselelerin bir anda çözüm bulduğunu dile getirmemiz gerekiyor. Bu anlamda din adamlarımıza çok büyük görevler düşüyor. Bu vesileyle “Kutlu Doğum Haftası”nın tüm insanlığın birliğine ve kardeşliğine katkılar sağlamasını diliyorum” diye konuştu.

 

Ziyaret, İl Müftüsü Hasan Çınar tarafından, Vali Mahmut Demirtaş’a “Kutlu Doğum Haftası”nın sembolü olan gül demetinin verilmesi ile son buldu.

Başa dön tuşu